image description

Perfecte combinatie

Perfecte combinatie 

De Tardis Road Trip Edition van Avid Carp vormt de perfecte combinatie tussen iets dat compact is aan de buitenkant, maar juist ruim aan de binnenkant. Wanneer je ruimte wilt besparen in de auto bij je volgende avontuur of je wilt weinig vervoeren en zwaar begroeide stekken bevissen, dan is dit de bivvy voor jou.

 
De RT Versie is voorzien van een stijlvolle stormkap die extra bescherming biedt tegen de elementen en waarmee je het oppervlak van de bivvy kunt vergroten wanneer je deze combineert met een overwrap (wordt apart verkocht).
 
Het 2-rib ontwerp is gebruikt om het totale gewicht laag te houden, maar door de stokken ver uit elkaar te zetten krijg je in vergelijking tot andere bivvy’s een stuk meer ruimte tot je beschikking.
Er is gebruik gemaakt van een zacht aanvoelend, 10.000 mm waterdicht en ademend materiaal voor maximale bescherming tegen de elementen. Perfect voor de hardcore sportvisser die prijs stelt op een zeer goede kwaliteit in een meer compacte vorm. Samen te vouwen tot een formaat van 86 cm.
 
Kenmerken:
- Stijlvolle regenkap.
- Easy Peak Systeem.
- Geheel te verwijderen frontgedeelte met een deurpaneel met muggengaas.
- 2-rib systeem dat een lager gewicht oplevert.
- Systeem met vier opvouwbare stokken waarmee het sneller op te bouwen en af te breken is.
 
 
Tardis RT Overwrap
 
Dit slimme wrap-ontwerp vergroot niet alleen het afgeschermde gedeelte van de Tardis bivvy, ze zijn ook voorzien van Velcro klittenbandstrips zoals op de Retention stokken, zodat ze gebruikt kunnen worden om je hengels in vast te zetten net zoals bij de bivvy zonder overwrap.
 
Kenmerken:
- 10.000 mm waterdicht materiaal aan de buitenkant.
- Vergroot het afgeschermde gedeelte van de Tardis RT bivvy.
- Versterkte tentharinglussen.
 
- Voorste gedeelte is voorzien van een muggengaaspaneel onder het waterdichte materiaal.
 
- Brievenbus optie.
- Velcro klittenbandlussen waarin de Rod Retention stokken geplaatst kunnen worden, zodat je je hengels nog steeds tegen de bivvy kunt plaatsen wanneer je de wrap gebruikt.
Website: www.avidcarp.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -