Penn Visservice Vissoortentoernooi Noorwegen

Persbericht Visservice

Penn Visservice
Vissoortentoernooi Noorwegen

Voor het vierde jaar op rij organiseert Visservice, bekend van de volledig verzorgde visvakanties naar Noorwegen, het Penn Visservice vissoortentoernooi 2012. Niet zomaar een hengelsportevenement in het mooie Noorwegen, maar een uitdaging voor de ware sportvissers. En dat alles even onder Hitra op onze nieuwe toplocatie Vevang.

Niet de grootste vis, niet de meeste kilo’s aan vis en niet de zwaarste vis telt zoals vaak het geval is, maar de beste sportvisser die de meeste vissoorten weet te vangen wordt winnaar van deze unieke viswedstrijd in Noorwegen. Groothandel Pure Fishing staat garant voor een prachtige prijzentafel met volop keuze voor alle deelnemers. 

Deze week wordt geheel verzorgd, inclusief eten en drinken dus… u hoeft zelf niet te koken en kunt zich volledig op het vissen richten. Wij zijn zelf uw visgids en nemen u de gehele week mee op een onvergetelijk Noors visavontuur.

Ook op onze nieuwe locatie Vevang kunnen wij gericht op zoveel verschillende soorten vissen dat we daarmee regelmatig sportvissersdromen uit laten komen. En zeg nou zelf, voor ons als visgids in Noorwegen is er geen grotere beloning dan een van onze gasten uit zijn dak zien gaan als hij de vis vangt die anders voor hem onbereikbaar was gebleven.


Niet de grootste, niet de zwaarste… zoveel mogelijk soorten, daar gaat het om!

Wij weten al hoeveel vissoorten er gevangen kunnen worden en kijken er erg naar uit. Mede omdat dit een sportvisevenement is dat sportvissers echt sportief laat vissen - en dat is iets dat wij graag uitdragen en promoten - blijft de visstand en daarmee een visvakantie naar Noorwegen voor het nageslacht in de toekomst ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie over het Vissoortentoernooi op de site van Visservice.