Penn-Visservice ‘visoortentoernooi’

klik om naar de website te gaanPenn-Visservice ‘visoortentoernooi’

Het unieke Penn-Visservice ‘vissoortentoernooi’ 2010 te Noorwegen gaat van 15 t/m 22 mei weer van start. Waarom uniek? Omdat het bij dit hengelsportevenement niet gaat om de meeste, de grootste of de zwaarste vis, maar om wie de meeste vissoorten weet te vangen.

Zo kan het dus zijn dat je met de vangst van een kleine lipvissoort net een vissoort meer scoort als nummer twee die bijvoorbeeld een imposante haai en mooie rog mocht noteren.


Luddo met een lipvis.

De hoofdprijs is een gratis, door Visservice geheel verzorgde visvakantie naar Noorwegen om het volgende jaar de nieuw verworven titel te kunnen verdedigen. Voor de nummers 2, 3 en alle overige deelnemers geen treurnis, er is weer een prachtige prijzentafel door Penn verzorgd. Wederom een hengelsportuitdaging die aanspoort tot creatief en vooral sportief vissen in Noorwegen.

Visservice organiseert al 10 jaar exclusieve visvakanties naar Noorwegen. Een ieder die meegaat boekt niet alleen een riant onderkomen en een visboot maar wordt, naast 7 dagen volledige begeleiding op visgebied, 8 dagen in de watten gelegd.


Robbert met een haai.

Wilt u meer weten over het Penn- Visservice vissoortentoernooi dan kunt u terecht op de website van www.visservice.nl/ en op de website van Penn.

Op de website van Penn kunt u ook de blogs lezen van het Penn Noorwegen team en de Penn/Zeehengelsport teams.