image description

Alweer het 5 seizoen van The Basscompany

Het begint al weer aardig te kriebelen in zeebaarsland. Ik spreek dagelijks fanatieke zeebaars vissers die staan te trappelen om de eerste zeebaars sessie weer te vervissen.


Patrick weet zijn mooie zeebaarzen vaak te vinden.


Met zijn stoere van alle gemakken voorzien Orca 500 bevist Patrick de beste stekken langs onze kust.

De telefoon staat soms "roodgloeiend"  verteld de sympathieke zeebaarsgids Patrick Verbrugge die met zijn stoere Orca 500 de allerbeste stekken in het uitgestrekte Europoort gebied kent als zijn broekzak. Ook hij verteld dat het afgelopen seizoen niet echt de super mooie vissen heeft gebracht die hij normaliter weet te vangen. Er worden allerlei argumenten aangevoerd waardoor de aanzwem van grote scholen zeebaars het afgelopen seizoen stagneerde.

Ik weet wel dat we grote scholen zeebaars tegen kwamen maar dat ze op een één of andere manier nauwelijks te verleiden waren aldus Patrick. Maar ook hij staat te trappelen om zijn eerste zeebaars sessie weer te vervissen.

De voorbereidingen van het komende seizoen zijn inmiddels in volle gang, en we gaan starten zo rond de derde week van Mei. Data zijn altijd in everleg ivm het tij en agenda, op weekdagen zijn de avonden beschikbaar kosten bij max 2 pers. € 275,- In de weekenden zijn er alle mogelijkheden van dagvisserij of juist de nacht, kosten hiervoor €375,- bij max 2 pers.

Elk jaar worden er dikke zeebaarzen aanboord gevangen. Dit jaar is er dan ook de actie wie heeft de Grootste van 2023 en vist het volgende jaar 2024 een dag gratis !!

Half mei gaat ook zijn nieuwe seizoen van start. Ben je geïnteresseerd om vriend zeebaars een dag vanuit de boot te belagen neem dan even contact op met Patrick Info@thebasscompany.nl  Tel: 0031(6)614445245

ANDEREN LAZEN OOK