Outdoor Tech: Spullen die je bijna zeker wilt hebben

Persbericht Technautic

Outdoor Tech: Spullen die je bijna zeker wilt hebben 

De draagbare speakers en powerbanken van Outdoor Tech zijn niet alleen heel goed en waterdicht, maar zien er ook nog eens cool uit. Gemaakt om mee te nemen, prop je ze in je rugzak, in je zeilpak, tussen je hengels in je visboot, in het natte zand van het strand, op de trampoline van je catamaran etc. Kom daar maar eens om bij hightech audio systemen en chique powerbanks.

Outdoor Tech speakers
Turtle Shell 2.0 speaker: € 119,95


Maximaal 96 dB geluid, Waterdicht, oplaadbaar via USB, speeltijd 16 uur, batterij indicator, Bluetooth en Aux connectie. Verkrijgbaar in zes kleuren. Als extra is een railingklem verkrijgbaar. Kleur: zwart, blauw, groen, rood, wit.


Buckshot speaker: € 54,95
Maximaal 96 dB geluid, waterdicht, oplaadbaar via USB, speeltijd 16 uur. Compleet met elastische beugel voor 25 mm buis. Kleur: zwart,  legergroen, blauw, groen, rood.

Outdoor Tech Kodiak powerbanks
Kodiak 6000: € 59,95
Met 6000 mAh capaciteit. Genoeg om 3 keer een iPhone te laden of twee keer een Samsung Galaxy. Of anders meer dan vijf keer een GoPro camera!
Volledig opgeladen via USB in vier uur. Robuust, schokbestendig en waterdicht. Kleur: zwart, camo, blauw, fluoriserend, rood.

Kodiak Mini: € 27,95
Met 2600 mAh capaciteit. Klein, spatwaterdicht en robuust. 1,5 keer een iPhone te laden, 1 keer een Samsung Galaxy of 2,5 keer een GoPro.

Kleur: zwart, camo, licht blauw, glow in the dark,  rood.

Kodiak Plus € 109,95
Vermogen genoeg om vier keer een iPhone te laden, drie keer een Samsung Galaxy, één keer een iPad en acht keer een GoPro. En eventueel tegelijkertijd, want de Kodiak Plus heeft twee USB uitgangen.

Waterdicht, stevig en schokbestendig. Kleur: zwart, camo, licht blauw, glow in the dark, rood.

Speaker/Powerbank/Zaklamp
De Outdoor Buckshot Pro (€ 87,95) is een combinatie tussen de Buckshotspeaker, de Kodiak Mini Powerbank en een afneembare zaklantaarn. Geeft licht, speelt muziek via Bluetooth en laad je iPhone, Galaxy, GoPro of andere Smartphones of camera’s. Ook compleet met elastische beugel voor 25 mm buis. Kleur: grijs.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -