Original Buff® bijTechnautic

Persbericht Technautic

Original Buff® bijTechnautic

Technautic, bekend als importeur van Humminbird, MinnKota en nog heel veel meer watersportaccessoires, mag zich sinds februari 2013 officieel  importeur noemen van het ongekend populaire merk Buff®.

Original Buff® vindt zijn oorsprong in Spanje, is afgeleid van het Spaanse woord “bufanda” (wat sjaal betekent) en sinds 1998 op de markt. De naadloze Buff® sjaal is multifunctioneel en kan gebruikt worden als nekwarmer, bivak-, piraten- of standaard muts. Maar ook als hoofdband, stofmasker (bijv. tijdens motorrijden), haarband, polsband of haarlint, voorzien van UV bescherming.



De verschillende soorten (waaronder ook de polar/fleece en wol ) maken de sjaal uitermate geschikt voor diverse buitensporten en sporten onder allerlei omstandigheden. Buff® heeft een speciaal assortiment gericht op de hengelsporter: De Buff Angler Collection.



De Buff Angler Collection bestaat uit de series:

  • High UV Protection gemaakt van Coolmax® Extreme met 95% UV bescherming
  • Visor en Cap Pro caps voor bescherming tegen zon•    Original Buff van microfiber materiaal•    Wool Buff gemaakt van Merrino Wool voor optimaal draagcomfort
  • Neckwarmer Buf,
  • Reversible Polar Buff met één zijde Polartec® fleece en de andere zijde microfiber materiaa
  • Cyclone Buff met twee lagen microfiber stof aan de boven zijde en Windstopper® aan de onderzijde.
  • Hood Buff met Windstopper® capuchon.


De Buff Angling series zijn uitgevoerd in een serie fraaie dessins met afbeeldingen van diverse vissoorten of camouflageprints van Mossy Oak®.



Kortom Buff® combineert hengelsportfashion en pure functionaliteit en zal door Technautic met veel enthousiasme voor een steeds breder hengelsport publiek toegankelijk worden gemaakt.

Technautic presenteert het complete Buff Angling programma 7 en 8 september 2013 op de Hengelsport en Outdoor Fair.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -