Oproep voor KiKa

Oproep van Tight Lines visreizen

Oproep voor KiKa

Onlangs hebben wij via de hengelsportmedia een oproep gedaan aan alle lezers om mee te bieden op de veiling van hengelsportgerelateerde producten ten behoeve van KIKA. Het resultaat tot nu toe is helaas op zijn zachtst gezegd tegenvallend; slechts één donatie van de firma Vos Zeildoekprojecten en één minimaal bod op de fishfinder.
 
Eén van onze sponsors heeft al gereageerd met de opmerking dat het eigenlijk beschamend is hoe weinig men over heeft voor dit goede doel. Hierbij doen wij nogmaals een oproep aan alle lezers er voor te zorgen dat deze actie niet als een nachtkaars uitgaat. Het zal ons toch niet gebeuren dat wij dadelijk in november op de beurs in Utrecht de kinderen van KIKA niet kunnen bieden?
 
Kunnen we niet allemaal een mooie Penn zeemolen gebruiken of hebben we binnenkort geen hengelspullen nodig die we bij Raven hengelsport betalen met een tegoedbon? En wat te denken van de schitterende Giclée print makrelen van kunstenaar Jeroen Verhoeff? Mocht je zelf toch niets nodig hebben, dan is er toch vast in je kennissenkring altijd wel iemand te vinden die iets kan gebruiken? Mocht je helemaal niets kunnen gebruiken, dan houdt niemand je tegen om een donatie te doen!
 
Kortom, sportvissers van Nederland, laat ook je hart spreken en doe een bod of een donatie, de KiKa kinderen rekenen op jullie!!!
 
Bekijk alle artikelen nog eens en b
ied via info@tightlines.nl
 
Dank voor jullie medewerking!

Bert Goeree