Oproep aan enthousiaste roofvissers

Oproep aan enthousiaste roofvissers

Door Berthil Bos

Wij als Total Fishing zijn altijd op zoek naar leuke onderwerpen en nieuwigheden voor onze lezers. Zelf ben ik al weer enkele jaren auteur bij Total Fishing en buiten het delen van informatie over onze geweldige hobby, komen er altijd vele andere aanverwante zaken voorbij waardoor het erg leuk en interessant blijft.

Het testen van materialen, uitproberen van nieuwigheden, het bezoeken van een beurs of een winkel en het fotograferen en filmen tijdens een visdag zijn enkele van die activiteiten. Het houdt mij op deze manier op de hoogte wat de ontwikkelingen zijn in roofvisland en ik kom ook diverse leuke mensen tegen met dezelfde passie.

Omdat Total Fishing de grootste internetsite van Nederland is op het gebied van de hengelsport en nog steeds groeiende is, komt er nogal wat op je pad waar je geen of te weinig aandacht aan kunt besteden.

Daarom ben ik op zoek naar een aantal enthousiaste roofvissers die Total Fishing kunnen en willen ondersteunen op allerlei gebied binnen het roofvissen.

Ik denk hierbij aan mensen die het leuk vinden om kennis te vergaren en te delen met de lezers, die hun medewerking kunnen verlenen aan fotografie en/of film als er iets interessants voorbijkomt, het af en toe testen van nieuwigheden, óf gewoon het uitproberen van al bestaande materialen in de praktijk. Van alles dus, als het maar interessant is.
    
Je hoeft absoluut geen roofvisser te zijn die een PR heeft van een 130 cm. snoek of iemand die alleen groot interessant vindt. Het belangrijkste is dat je de drive en motivatie hebt die past in het Total Fishing Roofvisteam. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat je de nodige ervaring mist of vindt missen om je bezig te houden met bijvoorbeeld het testen, maar je kunt wel goed overweg met de camera of internet, ook dan kun je waardevol zijn voor het Total Fishing Roofvisteam.
    
Ben jij een allround roofvisser of iemand die bijvoorbeeld snoekbaars, baars, roofblei of meerval tot zijn specialisatie heeft gemaakt en spreekt deze oproep je aan, neem dan contact op met de redactie van Total Fishing!

Berthil