Oproep!

‘Karperstudiegroep Nederland’

Gezocht, bruikbare ideeën voor het ontwikkelen van het ideale landingsnet. Opzet: De, nieuw gevormde, werkgroep “schepnet” van de KSN gaat de komende tijd een schepnet ontwikkelen. Dit schepnet moet zoveel mogelijke goede eigenschappen van bestaande netten in zich hebben. En er moeten zoveel mogelijk nadelige eigenschappen worden weggenomen.
Het te volgen traject is als volgt: commentaar/ideeën verzamelen; commentaar/ideeën bespreken en compromissen sluiten—> prototype(s) maken; met de prototypes langs regiomeetings van de KSN om commentaar/ideeën te verzamelen en dit vervolgens weer te verwerken; Een aantal netten in productie nemen en verkopen (opzet is kosten neutraal met een geringe winstmarge ten bate van de KSN) Commerciële merken helpen om (onderdelen van) het net te kopiëren. Aan het eind van het verhaal zullen er drie winnaars zijn: de karper (door een veiliger net) de karpervisser (door een beter net) de KSN (positieve reclame) Het is dus niet de bedoeling om een commercieel net te produceren. Het ideale net, daar gaat het om. De KSN zal er iets aan verdienen. De werkgroepleden niet.



‘Het ideale net daar gaat het om!’


Voorlopig zitten we nog in de eerste fase, het verzamelen van ideeën/commentaar. Daarvoor vraag ik jullie hulp: Tekeningen of ander commentaar kunnen naar het volgende e-mail adres worden gestuurd: ksnnet@gmail.com Ideeën/commentaar wordt zsm verwerkt op een website om op deze manier weer commentaar uit te lokken op bestaande ideeën/commentaar. Url:
www.freewebs.com/ksnnet Verder zoeken we nog enthousiaste medewerkers voor de werkgroep. Eisen zijn simpel.
KSN lid, een hoop enthousiasme, wat vrij tijd en misschien wat mogelijkheden op technisch gebied. Mail naar: ksnnet@gmail.com Alvast bedankt voor jullie medewerking, Léon van der Graaf

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -