Oplossing voor individuele vissers die op visreis willen

Persbericht Visreis.nl 

Oplossing voor individuele vissers die op visreis willen  

Wil jij ook wel eens op visreis naar het buitenland en kom je dan ook wel eens vismaten te kort? Veel vissers willen graag nog eens een mooie visreis maken maar alleen of met twee zijn de kosten vaak toch nog wat te hoog en is het ook minder leuk en gezellig. Je wilt je passie en plezier ten slotte ook graag delen en niet ook nog de hoofdprijs moeten betalen omdat je alleen of met een kleine groep bent.

We krijgen door de groei bij Visreis.nl ook steeds meer individuele vissers die graag een visreis willen maken. Veelal proberen we dan zelf om bijpassende vissers te vinden maar dat is niet altijd even makkelijk en lukt ook niet altijd. Maar soms lukt het ook wel en hebben we weer een groep gelukkige vissers er bij.

 

Maar om deze individuele vissers die op zoek zijn naar een mogelijke visreis nader tot elkaar te brengen hebben we een aparte pagina gecreëerd op Facebook. De naam van de groep is "MEDEVISSER VOOR VISREIS GEZOCHT" en je kunt hem hier vinden.

Deze pagina is vrij van reclame en dient enkel om individuele vissers bij elkaar te brengen om zo toch eens op visreis naar het buitenland te kunnen gaan. Dus het hoeft helemaal niet bij een visreisbureau geregeld te worden. Het mogen ook visreizen zijn die door individuen zelf worden georganiseerd.

En het kan van België naar Noorwegen en Mexico naar Thailand, het maakt niet uit. Er zijn al meer dan 140 leden. Dus meld je snel aan als je in contact wilt komen met andere vissers om zo ook eens de visreis van je dromen te kunnen maken. Je kan er zelf een oproep doen of je kan er op een oproep reageren.

Zegt het voort en meld je aan als je in 2017 of daarna nog een keer op visreis wilt met gelijkgestemden.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -