Openingswedstrijd Arkervaart zaterdag 1 april


Persbericht Hoop op Geluk    

Openingswedstrijd Arkervaart zaterdag 1 april 

In Nijkerk is afgelopen herfst het wedstrijdtraject langs de Arkervaart gemoderniseerd.  De Arkervaart -met een goede visstand en uniforme omstandigheden- is nu aan beide zijden voorzien van een groot aantal vaste en verharde visplaatsen en vormt daarmee een uitstekend wedstrijdtraject. Dit nieuwe parkoers moet nog officieel geopend worden. Dat doen we op 1 april aanstaande, wanneer er speciaal voor deze gelegenheid een open individuele wedstrijd georganiseerd wordt.

Naast een berg genodigden is er ook plaats voor losse individuele inschrijvers. Als je mee wil doen, is dit natuurlijk een leuk moment om het seizoen te beginnen. De Arkervaart is toch meestal wel goed voor een leuk netje vis. Voor € 20,00 sta je op de deelnemerslijst.

Voor dit bedrag ben je na afloop van harte uitgenodigd om hapje en een drankje te komen drinken. Van de organisatie krijg je enkele consumptiebonnen, de hapjes achteraf zijn voor rekening van de vereniging. Tijd om in te schrijven dus dames en heren.

• Maximaal 63 deelnemers.
• Vaste stok maximaal 11,5 meter.
• Aantal prijzen 1:4,2.
• Alle maten witvis toegestaan (muv snoek, snoekbaars en paling); Geen verse de vase; Inschrijfgeld € 20,- pp, 95% van het inleggeld wordt omgezet in prijzen.

Loten                     07.30u
Aanvang                09.30u
Einde                     14.30u

De wedstrijd wordt gehouden in het kader van de opening van de Arkervaart Sportvis-Arena. Vertegenwoordigers van de donateurs die hebben bijgedragen (op basis van de criteria uit de georganiseerde crowfundingactie) aan het tot stand komen van deze wedstrijdarena vissen op van tevoren vastgesteld visstekken. De overige deelnemers worden geloot.

Er wordt gevist in drie vakken. Bij een volle bezetting zijn er 5 prijzen per vak beschikbaar (prijsverhouding 4:3:2:1:1). De winnaar met het hoogste gewicht (dagwinnaar) ontvangt aanvullend een permanent aandenken.
Koffie bij de loting is gratis en na afloop van de wedstrijd vindt er onder het genot van een hapje en drankje een feestelijke prijsuitreiking en verloting plaats in het verenigingsclubhuis.

Inschrijven via >>deze link<< bij G. van Beek (uitsluitend per mail) gavanbeek@planet.nl  tot uiterlijk 25 maart 2017. Na uw inschrijving ontvangt u het inschrijfnummer en betalingsgegevens.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -