image description

Opendeurdagen 17-18 mei: opening roofvisseizoen

Beleef de leukste dagen van het jaar in Oldemarkt; Koopjes – Vissen -  Info & lezingen  en een keur aan specialisten staan deze dagen voor u paraat.

De opgetuigde hengels met molen of draaiende reel staan klaar om te proberen, het verschil tussen beide types te voelen, uitleg werptechniek of kunstaas uitproberen in onze 8 meter lange waterbak met echte vis…..wij zorgen voor mooi weer...

Demo spinnerbouwen, Info exotische visserij o.a. little big game of op grof wild zoals marlijn, sailvis, haai en tarpon. En nog veeel meer, u vraagt wij draaien!

Inwendige mens:
Plezier hebben met een lege maag is maar matig en dat zijn we bij HENGELDISCOUNT nooit vergeten! Koffie (eerste kopje gratis) met koek, broodje ham / kaas of onze bekende oma’s gehaktbal, fris of biertje worden de hele dag verzorgd door Restaurant ‘t Binnenhof.

Onze winkel ligt in Oldemarkt, een mooi dorp op de grens van Overijssel en Friesland. 1200m2 groot met ruim parkeerterrein voor de deur en in de winkel keuze uit 35000 artikelen gesorteerd per groep. Scherp geprijsd en voor elke tak van visserij eigen experts. Alles kant en klaar meenemen kan, wij geven uitleg maar zetten het graag voor u in elkaar.

Combineer een dagje uit naar Hengeldiscount met vissen om de “hoek” of een fluisterbootje huren in onze prachtige omgeving. Natuurliefhebbers zullen o.a lepelaars en zwarte sterns kunnen spotten en Nationaal park de Weerribben vind je op 10 fietsminuten afstand.

Naast de weerribben zijn er eindeloze mogelijkheden voor fietstochten langs de linde en driewegsluis. In Ruinerwold - Luttelgeest en Noordwolde zitten Commerciële visvijvers om te vissen op Forel, Karper en Steur.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -