Op visreis met Cordes Travel

Persbericht Cordes travel

Op visreis met Cordes Travel 

Ruim 10 jaar lang is het reisbureau Cordes Travel (voorheen Vakantie-Noorwegen) een begrip in de visreis-wereld, wie kent Linda en Raffie Cordes niet ? Al méér dan 10 jaar organiseren zij visreizen naar verschillende landen en zijn inmiddels uitgegroeid tot misschien wel het grootste visreis reisbureau van Nederland en België.

Met inmiddels 8 landen in het programma, Noorwegen, IJsland, Denemarken, Zweden, Italië, Ierland, Panama en Florida Keys USA hebben zij voor de zeevissers, roofvissers en vliegvissers in het programma, waarbij de service en kwaliteit het belangrijkste is. 

Cordes Travel staat sinds 2008 op elke grote hengelsportbeurs met een grote stand en minstens zes medewerkers om alle vragen te beantwoorden en om samen met de groep de juiste visreis samen te stellen. Verkooppraatjes, aanbiedingen, actie's en 'vanaf' prijzen zijn er al genoeg binnen de reiswereld, daar doet Cordes Travel niet aan mee.

Wij geven gewoon de eerlijke juiste prijs, die men al voordien op de website kan zien, geen addertjes onder het gras, geen valse hoop of beloftes, nee eerlijk en open zijn heeft Cordes Travel gebracht waar zij nu zijn en gaan er inmiddels méér dan 3000 sportvissers via Cordes Travel op visreis.


Linda met een Barracuda uit Florida.

Na 10 jaar ervaring weten Linda en Raffie maar al te goed dat men graag iets meer betaalt voor iets wat goed is, waar service en kwaliteit is en men er 100% op kan vertrouwen dat de hele reis in orde is, er niets geannuleerd wordt, geen dubbelboekingen en er geen andere vervelende zaken ontstaan, want als alles maar het goedkoopste vh goedkoopste moet zijn en men voor een dubbeltje op de 1e rang moet zitten, gaat het mis.

Een goed product met goede ingrediënten kan nu eenmaal iets meer kosten, maar daar krijg je wel enorm veel voor terug, maar dan moet het wel goed georganiseerd en geregeld zijn en dat is het bij Cordes Travel. Maar als u eerlijk alle prijzen vergelijkt, ziet men snel dat Cordes Travel vaak zelfs goedkoper is.

Cordes Travel kent alle huiseigenaren, partners en visgidsen, zij hebben alle tel.nrs vd eigenaren en zijn 24u per dag bereikbaar voor de gasten, in geval van nood. Voordeel is dat Linda en Raffie ook Engels, Duits én Noors spreken en dat geeft een vertrouwen.


Raffie met een grote heilbot.

Cordes Travel kent elke accommodatie die zij verhuren, 95% vd huisjes worden door Linda en Raffie zelf bezocht en de andere huisjes worden bezocht door medewerkers of partners, zo kennen zij de situatie ter plaatse precies. Beide vissen nog steeds voor het bekende Penn Team en zijn 8 jaar zelf visgids geweest in Noorwegen.

Maar er zijn veel meer voordelen bij Cordes Travel, zo zijn zij officieel agent voor de Fjordline, ColorLine, SAS, Icelandair, Avis, Hertz en Sixt autoverhuur, zo kan men dus de hele visreis compleet boeken, tegen dezelfde prijzen als de maatschappij. Cordes Travel boekt trouwens ook losse overtochten, zonder accommodatie en vaak is er altijd wel een korting mogelijk.


Linda met een koolvis van 15 kilo.

Een ander voordeel, buitenom dat zij 24/7 bereikbaar zijn, is de gratis privé-les, onder het genot van een hapje en drankje bespreekt Raffie met jullie het visgebied, de materialen, de stekken, technieken en alle andere zaken omtrent de visserij in het gebied waar de groep naar toe gaat.

Voor het eerst op visreis, geen probleem Linda en Raffie helpen de hele reis te plannen en zorgen dat jullie van alles op de hoogte zijn en dat er niets aan het toeval wordt overgelaten, dus alles wordt samen met de groep goed besproken.

Dan is er elk jaar in februari de grote Cordes Traveldag die jaarlijks rond de 700 bezoekers heeft, een geweldige leerzame en vooral gezellige dag voor die groepen die hun visreis bij Cordes hebben geboekt. Op deze dag zijn er meer dan 40 experts van elk gebied die de vissers van alles kunnen vertellen over het gebied waar zij naar toe gaan, tevens is er een grote loterij die een hoofdprijs heeft twv 3620,- euro en voor duizenden euro's aan andere prachtige prijzen.

Er zijn medewerkers aanwezig van Penn, Berkley, Spiderwire en Berkley en er is een winkelier die zijn halve winkel meeneemt voor de sportvissers die op visreis gaan.


Raffie met een snoek van 108 centimeter.

Dan is er nog het boekwerk van 48 pagina's hoe te vissen in IJsland, Noorwegen en Florida, boordevol tips, trucs en adviezen, de A3 gelamineerde zeekaarten en tot slot krijgt elke groep een gratis sportvis-pakket twv 175,- euro, een cadeau van Cordes Travel, omdat zij het leuk vinden dat u bij hun uw visreis heeft geboekt, toch mooi meegenomen zo'n prachtig pakket.



Kortom genoeg redenen om de stap eens te nemen en eens geheel vrijblijvend te informeren wat een visreis nu zo zou gaan kosten, zeker weten dat een visreis naar bijvoorbeeld Noorwegen of IJsland helemaal niet zo duur is als u wellicht had gedacht, gewoon even een mailtje sturen of op de website kijken voor de prijzen en boek die visreis waar u eigenlijk al jaren van droomt maar er nooit van komt.

Ga vissen op grote heilbot, dikke kabeljauw, krachtige koolvis, prachtige snoek of snoekbaars of ga op jacht naar de Tarpon, Marlin, Sailfish, Barracuda of Roosterfish, het is allemaal mogelijk bij Cordes Travel.

Wilt u kennis maken met Linda, Raffie en het team van Cordes Travel, kom dan op 28, 29 of 30 november naar de jaarbeurs in Utrecht en bezoek de stand van Cordes Travel, naast de stand van Ahoy Hengelsport en Pure Fishing.

www.cordestravel.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -