Ook voor warm schoeisel is Fish Inn het juiste adres

Persbericht Fish Inn 

Ook voor warm schoeisel is Fish Inn het juiste adres 

Door de opgedane ervaring in de hengelsport maar ook zeker in de outdoor wereld heeft Fish Inn hengelsport een perfect assortiment aan warmtekleding en schoeisel samen kunnen stellen.

Middels dit artikel nemen de heren van Fish Inn enkele toppers binnen hun assortiment met jullie door.


Olang X-Cursion Laars €99.95

De Olang X-cursion is een ideale winterlaars voor de visser. Of je nu een stuk moet lopen of stil zit, deze Olang X-cursion laarzen zijn echt lekker warm. De Olang X-cursion heeft een waterdichte rubberenvoet met stevig profiel in de zool. De schacht is vervaardigd van geolied leer en van binnen gevoerd met een warme wollen voering die uitneembaar is.


Eiger Lapland €44.95

De Eiger Lapland laars is de budget thermolaars binnen het assortiment. De extreem warme en lichte winterlaars die bescherming biedt tot -30°c. De Eiger Lapland Thermolaars is gemaakt van 100% Eva materiaal samen met micro bubble foam voor de perfecte isolatie.

De laars is extreem licht, weegt 30-40% minder dan rubber of PVC. De verwijderbare binnenschoen beschermd i.c.m. het micro bubble foam tegen temperaturen tot -30°c.


Baffin Control Max €259.90

Ook de beste schoen voor de verwende (boot) visser is bij Fish Inn verkrijgbaar. De Baffin Control Max kan tempraturen tot -70°C aan. De schoen is bedoeld om te dragen tijdens het struinen maar bewijst zijn kwaliteit vooral tijdens het stilzitten op de boot of oever.

De Control Max voelt zich thuis in extreme omstandigheden en jouw voeten voelen zich thuis in de Control Max.

Wil jij het hele assortiment bekijken klik dan > hier <.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -