Ook dit jaar is ITT nadrukkelijk aanwezig op de beurs Lure & Fly.

Persbericht  I.T.T.

Ook dit jaar is I.T.T. nadrukkelijk aanwezig op de beurs Lure & Fly.

Een zeer snel groeiend aantal roofvis vissers weet de producten van ITT te waarderen. Geen wonder want er zit ruim 40 jaar roofvis ervaring achter de producten die door ITT op de markt gezet worden.

Elk jaar brengt ITT tal van nieuwe producten, die geheel zelf ontwikkelt zijn, of waar ITT meegewerkt heeft een product optimaal functioneel voor de sportvisser te maken. Nieuwe producten, in de vorm van vangend kunstaas zal zeer zeker de aandacht van de roofvis visser trekken. De Soft Multi Bass is een tien cm lange swimbait, die voor vrijwel elk water geschikt is en zeer zeker zijn weg naar de viskist vinden zal.



De 12 cm lange Multi Allis Shad is een droom in het water en biedt tal van mogelijkheden, waardoor zowel de beginnend snoekvisser, als de doorgewinterde specialist dit kunstaas zeker zal gaan gebruiken. De Multi Buck Shad heeft een zeer bijzonder voorkomen en is een swimbait / jerkbait pus sang die vooral in polder en vaart gevaarlijk voor rovers zal zijn.

De Deamon van 5 en 7 cm mag je gerust het kunstaas voor baars, roofblei en zeker ook snoekbaars noemen. Luidruchtig als deze herrieschoppers zijn zullen ze zeker de nodige aandacht van de roofvis krijgen. Least but not last de Multi Rowdy, die met zijn 13 cm lengte al menig grote roofvis op de kant en in de boot heeft gebracht. Wat is dit een stuk vangkracht.

Werkelijk iedere techniek kan dit kunstaas aan en maakt het geschikt voor alle mogelijke wateren. Met elkaar een pakket kunstaas wat zijn gelijke niet kent en dit alleen het de moeite maakt de beurs te bezoeken.