Only Hot bij Mac Fishing

Persbericht Mac Fishing

Only Hot bij Mac Fishing

Nooit meer koude handen en voeten, te beginnen met deze winter. Mac Fishing heeft de producten van Only Hot in het assortiment. 
 
Zo zijn daar de Only Hot Hand Warmers. Handig en klein formaat, voor in je handschoenen of zakken. ideaal voor skiërs, vissers, jagers, golfers en voor iedereen die last heeft van koude handen. Deze zakjes zijn speciaal ontworpen voor de handen.
 Per zakje twee Only Hot Hand Warmers.
 

Twee handwarmers per zakje.
 
De Only Hot Body Warmer is onmisbaar in alle situaties van intense kou dus ideaal voor alle winter outdoor-activiteiten, deze Warmer wordt ook aanbevolen om zijn gunstige eigenschappen bij spierpijn, pijn in de nek en om reuma te verlichten. Met behulp van een dunne plakstrip kun je het zakje makkelijk op alle wensbare plaatsen van je kleding plakken.
 

Helpt ook bij spierpijn.
 
De Only Hot Toe warmers zijn de perfecte oplossing voor koude tenen. Dun en comfortabel, gemaakt in een ronde vorm met plakstrip. Past perfect in elke schoen of laars. Met deze teenwarmers krijg je heerlijke warme tenen in je schoenen of laarzen. U kunt de teenwarmers aan de buitenkant van uw sok plakken. In elke verpakking zitten twee Only Hot Toe Warmers.
 

De hele lijn op een rijtje.
 
De Only Hot Foot Warmers zijn de perfecte oplossing om voeten warm te houden. Deze dunne en flexibele zolen zijn comfortabel en passen in elke schoen of laars. Plaats de zool in een schoen of een laars en en u heeft de hele dag lekkere warme voeten. Ideaal voor skiërs, vissers, jagers, golfers en voor iedereen die last heeft van koude Voeten. In elke verpakking zitten twee Only Hot Footwarmers.
 
 
Voor meer info kunt u terecht op de website van www.macfishing.nl 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -