Online kunstaas kopen vernieuwd

Persbericht Online-Kunstaas-Kopen.nl

Online kunstaas kopen vernieuwd

Sinds kort is de vernieuwde webwinkel van www.online-kunstaas-kopen.nl online gegaan. De webwinkel is uitgebreid met veel informatie en heeft een complete metamorfose ondergaan. Bovendien is de webwinkel voorzien van het betalen door middel van iDEAL.

Naast nieuwe informatie en een nieuw uiterlijk ontbreekt ook een nieuw assortiment niet in de webwinkel. Zo is het bestaande assortiment uitgebreid en gaat www.online-kunstaas-kopen.nl twee nieuwe merken kunstaas verkopen. Naast shads van het merk Awa-Shima heeft de site het assortiment ook uitgebreid met producten van eigen merk.

Zo is vanaf heden ondermeer de Beaver Flat Tail van Awa-Shima aan het assortiment toegevoegd. Deze shad imiteert perfect kleine aasvis. De vlakke staart van de shad zorgt voor een subtiele waterverplaatsing en is effectief tijdens de koude dagen. Bovendien is de Beaver Flat Tail voorzien van een unieke geur.

Ook nieuw zijn de producten die www.online-kunstaas-kopen.nl onder eigen merk aanbiedt. Een voorbeeld hiervan is de Heavy Blade. Deze grote spinner, door www.online-kunstaas-kopen.nl ontwikkeld, is speciaal om door of vlak boven de beplanting te vissen op zoek naar grote snoek.

De site heeft naast een groeiend assortiment kunstaas meer artikelen in haar assortiment zoals; onderlijnen, tangen en tungsten sinkers.

Voor meer informatie bezoek je de website op www.online-kunstaas-kopen.nl.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -