Ongekend veel voordeel met de Suzuki Zomer Slooppremie!

Ongekend veel voordeel met de Suzuki Zomer Slooppremie!

Milieuvriendelijk varen wordt wel heel erg aantrekkelijk, want als u uw oude buitenboordmotor inruilt voor een nieuwe Suzuki ontvangt u nu, dankzij de Suzuki Zomer slooppremie een ijzersterke gegarandeerde inruilprijs!

Hierdoor is al een Suzuki buitenboordmotor vanaf € 549,- voor jarenlang zorgeloos en zuinig varen. 


Klik hier voor een deelnemende Suzuki Marine dealer bij u in de buurt!

Actievoorwaarden:

De Suzuki Zomer Slooppremie is uitsluitend van toepassing bij de aankoop van een nieuwe Suzuki buitenboordmotor, waarbij een gebruikte buitenboordmotor wordt ingeruild.
De Suzuki Zomer Slooppremie is uitsluitend van toepassing op 2009 modellen van het type DF2.5 t/m DF15.           
De inruilmotor hoeft niet operationeel te zijn, maar moet wel compleet zijn.
De inruilmotor mag van ieder merk zijn en moet voorzien zijn van een serienummer.
Deze actie is uitsluitend van toepassing bij de officiële Suzuki Marine dealers
Deze actie is geldig tot en met 16 augustus 2009.
Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen.


DF50/DF40: VAARPLEZIER BINNEN HANDBEREIK
HET HEFT IN HANDEN


Ongeacht het type boot dat u vaart, uw boot moet doen wat u hem opdraagt. Dankzij de multipoint elektronische brandstofinjectie, de directe ontsteking, het puls-afhankelijke inlaatspruitstuk en de watergekoelde brandstofgalerij starten deze motoren direct, draaien ze uitermate soepel stationair, zorgen ze voor een flitsende acceleratie en leveren ze ruim voldoende vermogen.

ZWIJGEN IS GOUD
De DF50 en DF40 mogen worden gezien, maar niet worden gehoord - dat laatste wordt gerealiseerd door de strak sluitende ommanteling, de drievoudige demper met uitlaat door de schroefnaaf en de lange inlaatkanalen. Dankzij het stationair regelsysteem van Suzuki draaien de motoren met een laag toerental en zijdezacht stationair.

VAAR GERUST DE POMP VOORBIJ
Met een brandstofverbruik dat tot 75% lager is dan dat van vergelijkbare 2-takt motoren en tot 30% lager dan dat van concurrerende 4-takt motoren met carburateur, kunt u op een tankinhoud langer vissen en varen. Het soepele, stille en rookvrije draaien van deze motoren maakt het varen tot een genot en omdat de motoren voldoen aan de EU 2005 en EPA 2006 emissienormen, wordt het milieu optimaal ontzien.

ZORGELOOS VAREN
De in olie draaiende, zelfstellende distributieketting, de sterke, uit één stuk gesmede krukas, het roestvrijstalen waterpomphuis, de dubbele waterinlaat, het zelfdiagnosesysteem en het speciale koelsysteem staan garant voor een lange levensduur.



Robert Landman, General Manager;
“Wij zijn uitermate trots op de resultaten die wij het afgelopen jaar in samenwerking met onze dealers hebben weten te realiseren. Onze groei is met name te danken aan Suzuki’s ijzersterke modellengamma van 2.5 pk  tot maarliefst 300 pk.

Hierdoor kunnen wij voor elke spiegel de perfecte buitenboordmotor bieden. Daarnaast zijn de Suzuki Boot & Motor combinaties, dankzij de vriendelijke prijsstelling, een perfecte instap voor nieuwe watersporters gebleken. Namens deze weg wil ik graag al onze dealers en medewerkers bedanken voor hun tomeloze inzet en hun passie voor Suzuki!”   

 Voor meer informatie sloopregeling: Kijk Hier


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Vernieuwde Busters
Marc Borst -