Noteer alvast in uw agenda: Fair for Lure & Fly 2011

Persbericht Publishing House

Noteer alvast in uw agenda:

Fair for Lure & Fly 2011 - 3 en 4 september - Eiland van Maurik

Het is nog niet zo lang geleden dat duizenden sportvissers zich tijdens een zonovergoten weekend prima vermaakten bij een uitermate geslaagde ‘Fair for Lure & Fly 2010’ op het bekende Eiland van Maurik bij Tiel.

Naast een zeer breed aanbod van roofvismateriaal en met name kunstaas, waaronder aardig wat primeurs voor Nederland, deden de verschillende aanbieders uitermate hun best om voor de bezoeker aantrekkelijke aanbiedingen te etaleren.

De watersportbranche stelde voor de gespecialiseerde sportvissers een bijna compleet botenaanbod ten toon, maar bood vooral ook de mogelijkheid om deze boten in de praktijk te beoordelen en uit te proberen. Ook werd er een breed scala aan elektronica en motoren voorgesteld, en eveneens door de bezoeker aan een praktijktest onderworpen.

Het bewuste weekend was nauwelijks voorbij of de eerste verzoeken van de deelnemende partijen voor de volgende editie kwamen binnen bij de organisator, uitgeverij Publishing House & Facilities B.V. Inmiddels heeft ruim 70% van de deelnemers van de afgelopen editie zich wederom ingeschreven, waaruit mag blijken dat dit evenement in deze vorm en locatie in een duidelijke behoefte voorziet.

Met nog ruim 11 maanden te gaan heeft de organisatie besloten om de zevende editie van de Fair for Lure & Fly 2011 te organiseren in het weekend van 3 en 4 september, uiteraard op het prachtig gesitueerde Eiland van Maurik. Houd met een eventuele (vis)trip of vakantie dus alvast rekening in uw nieuwe 2011-agenda,  want dit wil natuurlijk niemand missen.

De komende 11 maanden zal de organisatie gebruiken om het specifieke concept van dit evenement nog verder uit te bouwen. 

Voor overige informatie, kijk op www.publishinghouse.nl