Noorwegen, voor elk budget

Cordes Travel 

Noorwegen, voor elk budget 

Veel vissers denken dat een visreis naar Noorwegen een vermogen kost, maar niets is minder waar, Cordes Travel heeft voor elk budget een mooie goed georganiseerde visreis naar Noorwegen. Noorwegen is een prachtig land, 14x groter dan Nederland en als je het zou verplaatsen zou Groningen Noord Noorwegen zijn en Marokko zuid Noorwegen, om maar aan te geven hoe groot het is.

Je begrijpt wel dat tussen zuid en noord Noorwegen heel veel mogelijkheden zijn en de prijs van een reis dus ook enorm afhangt van de manier van reizen, of je met de auto of vliegtuig gaat.


Mooi Noorwegen.

Cordes Travel heeft het bedrijf in 2003 in Noorwegen opgestart, heeft daar het land, de taal en de visserij leren kennen, dichterbij het vuur kan men niet zitten. Linda en Raffie zijn beide 8 jaar lang actief geweest als visgids/begeleider en hebben daar hun beroep van gemaakt.

Na acht jaar Noorwegen hebben zij Cordes Travel in Nederland (Deurne) verder uitgebreid en hebben inmiddels 14 verschillende landen in hun programma.


Grote Lofoten koolvis.

Cordes Travel staat inmiddels zeer goed bekend bij vissend Nederland én België om de goede service, kwaliteit en vooral professionaliteit, zij hebben service in een hoog vaandel staan.

Linda en Raffie Cordes doen er alles aan om hun gasten goed te voor te bereiden op een visreis naar welk land dan ook, zij zijn 24u per dag bereikbaar, spreken vier verschillende talen en kennen alle huiseigenaren en partners persoonlijk, zij weten dus precies waar hun gasten terecht komen en met wie zij te maken krijgen.

Gaat men naar Noorwegen krijgt men een A3 gelamineerde kleuren zeekaart, een boekwerk van 48 pagina's ‘Hoe te vissen in Noorwegen’ en men kan zeven dagen per week en ook in de avond op prive-les komen met je eigen groepje.

Onder het genot van een hapje en drankje wordt in een rustige omgeving (geen winkel) alles verteld over materialen, technieken, stekken en krijg je allerlei tips en trucs.


Mooie dikke kabeljauw.

Een aantal vissers denken dat dit soort goed georganiseerde reizen niet te betalen is en Cordes Travel met al deze goede service enorm duur is, maar bij Cordes Travel hebben ze het makkelijk gemaakt, ze hebben alle prijzen gewoon op de website staan met ALLE kosten erbij.

Geen vanaf prijzen, geen prijzen waar dan nog eens heel veel extra kosten bijkomen, dus exclusief dit, dat en zus en zo, nee alle kosten staan gewoon eerlijk en open vermeld.

De kosten voor een overtocht en een vliegticket kunnen verschillen per dag, per week en per overtocht of vluchthaven, maar zelfs daar geven zij alvast een indicatie.

Cordes Travel is graag open en eerlijk en daarmee ‘lijk’ je dan soms duurder uit te zijn, maar ga je het goed berekenen, dan kom je vaak zelfs goedkoper uit, mits je een zelfde type visgebied, boot en accommodatie bekijkt.


De koningin van de Noorse zee.

Maar wat kost nu een visreis naar Noorwegen wordt er vaak gevraagd. Het blijft altijd lastig om daar een prijs aan te hangen, maar kijk op de website van Cordes Travel en zie daar alle prijzen, wil je ook de juiste prijs voor een vliegticket of overtocht.

Vraag even een geheel vrijblijvende prijsopgaaf aan, binnen 12u heb je gegarandeerd antwoord op je e-mail. Maar om je een klein idee te geven, reken voor west Noorwegen met vier personen een goede grote visboot een mooi huis, aan of dichtbij het water en een overtocht met eigen auto en slaaphut, op een 550 euro pp, exclusief eten, drinken, brandstof en materialen.

Wil je gaan vliegen naar een topaccommodatie in Noord Noorwegen, waar een visgids een hele dag gratis mee aan boord gaat, betaal je voor de vlucht, hotelovernachting op de heenreis, transfer, visgids voor een dag, huis en grote 23.5ft visboot met 150pk motor en twee grote schermen voor GPS/Plotter en dieptemeter, moet je denken aan een 1400 euro pp, exclusief eten, drinken en brandstof.

Maar dan heb je ook meteen de top te pakken en die zitten aan de bovengrens van een prijs per persoon, dus de rest zit hier allemaal onder.

Bij Cordes Travel is een visgids geen huiseigenaar, onze visgidsen zijn alleen maar bezig met de gasten, hij is dus elke dag op het water, hij gaat een dag mee aan boord en als het rustig is soms twee dagen.

Je kunt achter hem aan varen en is elke ochtend en avond aanwezig voor tips, trucs, stekken, technieken en geeft elke dag info over het weer en de wind, elke dag kun je dus alles aan hem vragen, een échte visgids dus.


Noorderlicht vaak te zien in september/oktober.

Een leuke visreis naar Noorwegen met een top huis, een goede veilige visboot met minimaal 19ft lengte en minstens 50pk motor, dus een veilige snelle boot die zeewaardig is, ben je tussen de 550 en 1400 euro pp kwijt bij 4 personen, maar zoals vaker gezegd is dit lastig om één prijs te geven voor 450 huisjes van zuid tot Noord Noorwegen.

Wel moeten we eerlijk vermelden dat Cordes Travel heel selectief is in haar accommodaties en zij alleen top leveren, want je kan ook voor 200 euro pp naar Noorwegen, maar vraag dan niet welke boot je krijgt, waar je terecht komt en of je er wel vis kunt vangen, want een stek is ook erg belangrijk en dat zij nu die dingen waar Cordes Travel visreizen met hun jarenlange ervaring heel goed op let. Niet elke bestemming is "Cordes Travel waardig".


Orca's rond de boot in Noorwegen.

Denk je nu, goh dat valt mee, dat wil ik toch ook eens meemaken en wil je samen met je vismaten, je zoon, je vader of met de familie gaan vissen in Noorwegen, kijk dan eens op de website en lees rustig de informatie eens door, bekijk de prijzen en als je iets leuks gezien hebt, mail gerust eens naar Raffie en Linda Cordes.

Zij zullen dan een prijsopgaaf sturen en zullen samen met jullie de reis gaan bespreken. Mocht je dan over gaan tot een boeking, dan weet je meteen dat je in goede handen bent, want Cordes Travel visreizen is een begrip in de reiswereld.

Samen met je visvrienden/familie gaan zij samen met jullie de hele reis voorbereiden en gaan zij er voor zorgen dat het aan niets zal ontbreken, dus ervaring en kennis is helemaal niet nodig. Geen materialen, zoals hengels en molens, geen probleem die kun je bij Cordes Travel ook huren en dat zijn dan ook de beste materialen van het merk Penn.


19.5 kilo koolvis, 124 centimeter, Nederlands record, door Marco Kraal.

Jaarlijks reizen er een paar duizend vissers via Cordes Travel naar de verschillende landen, mede dankzij het grote succes van het TV programma van Klaas vd Eerden, waar Cordes Travel aan mee heeft gewerkt.

Klaas is op pad gegaan met onder andere Jeroen van den Boom om daar te vissen op heilbot. Maar ook vissers zoals bijvoorbeeld Marco Kraal hebben goede herinneringen aan Cordes Travel,

Marco ving het Nederlands record koolvis met Raffie als visgids op de boot. Wist je trouwens dat Cordes Travel al acht jaar samenwerkt met het grote wereldberoemde merk Penn en als zo'n groot merk met Cordes samenwerkt, geeft dit de kwaliteit en professionaliteit wel aan.

Maar ook de grote mooie stand op de beurzen en de Cordes Traveldag die nu zelfs hét zoute evenement vh jaar wordt genoemd geven wel aan hoe groot en professioneel Cordes Travel is, zij weten gewoon wat de sportvisser wil !

En als je even niets te doen hebt, klik dan eens hier:
- Reisverslagen
- Vangstberichten
- Sportvis-filmpjes
- Budget pagina

Neem eens een kijkje op hun website en stuur een vrijblijvende e-mail met vraag om informatie, vragen kost niets !
www.cordestravel.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -
image description
Gezien bij… Spro
Willem Moorman -