Noorwegen laat de wereld schreeuwen

Persbericht Visit Norway

Noorwegen laat de wereld schreeuwen

Visitnorway maakt de langste schreeuw ter wereld om de 150ste geboortedag van de beroemde Noorse kunstenaar Edvard Munch te vieren. Munch schilderde het wereldberoemde schilderij ‘De Schreeuw’. Vandaag is de officiële opening van het Munch-jaar in Noorwegen, precies 150 jaar na de geboorte van de schilder.



Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier.

Visitnorway heeft een korte film gemaakt geïnspireerd op moderne schreeuwervaringen in Noorwegen. “We willen mensen uitnodigen om zelf mee te doen door bij te dragen aan het creëren van de langste schreeuw ter wereld,” zegt Noorse toerismedirecteur Per-Arne Tuftin.

De film toont moderne schreeuwervaringen in Noorwegen, geïnspireerd op de positieve ervaringen in het leven die je laten schreeuwen.

Visitnorway nodigt mensen over de hele wereld uit om bij te dragen aan het creëren van de langste schreeuw ter wereld door hun eigen schreeuwervaring aan de film toe te voegen. “We nodigen de wereld uit om een schreeuw te maken,” zegt Per-Arne Tuftin.

Schreeuw jezelf naar Noorwegen

En het mooiste is dat je door deel te nemen jezelf letterlijk naar Noorwegen kunt schreeuwen. Uit alle inzendingen wordt iedere week een winnaar gekozen voor een echte schreeuwervaring in Noorwegen.

Meer informatie over de prijzen:

Geen wonder dat de schreeuw uit Noorwegen komt
Noorwegen is een land van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en uitdagende natuurbelevenissen. Van het noorderlicht tot de middernachtzon, Noorwegen laat altijd een onuitwisbare indruk achter. Wij zeggen dat het geen wonder is dat de schreeuw uit Noorwegen komt. Laat u inspireren om te schreeuwen en deel uw schreeuw hier.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -