image description

Noordzeetrofee – 2018

Zesde manche Penn Superprestige

Bij deze hebben wij het genoegen U uit te nodigen voor de Internationale wedstrijd  “Noordzeetrofee”  die zal doorgaan op zaterdag 23 juni te Nieuwpoort. Men kan individueel of per team deelnemen .De inschrijving bedraagt € 60,- euro per persoon. Voor juniors  € 40,- per persoon.

De inschrijvingen dienen naar Heifortstraat 5 9940 Ertvelde te worden gezonden voor 20 juni. Het inschrijvingsgeld dient te worden betaald voor 21 juni op rekening BE19 3900 7729 5012 van GZD – Gent met vermelding van naam en Noordzeetrofee 2018.

De trekking der boten gaat door op  donderdag  21 juni om 19u in zaal de Eekhoorn, Wachtebekestraat 33, 9060 Zelzate . Iedereen is welkom. Voor de wedstrijdkaart dient U zich aan te melden zaterdag 23 juni vanaf 7h in D’oude schole, Ramskapellestraat 86 te Nieuwpoort (Ramskapelle). Er wordt gevist volgens de wedstrijdreglementen van  het VVBZ.

De prijsdeling gaat door rond 19h in D’oude schole, Ramskapellestraat 86 te Nieuwpoort (Ramskapelle). Er is een zeer mooie prijzentafel, ereprijzen alsook een junior prijs voorzien. Wij wensen U een mooie en sportieve dag met veel vis.

Website : http://users.skynet.be/gzd.be/

Facebook: https://www.facebook.com/Gentsezeeduivels

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Alesund gaat door!
Willem Moorman -
image description
Met elektronische ontsteking
Willem Moorman -