image description

Noordkaap Skarvag 2.0 (20)

Noordkaap Skarvag 2.0 (20)

Het meest Noordelijke viscamp van Europa (op slechts 2 kilometer van de Noordkaap!) heeft in het eerste jaar een hoop ervaring opgedaan en er zijn mooie vissen gevangen.

Ze hadden een vernieuwend en uitdagend concept waar je twee grote 10 persoonswoningen kon delen met andere vissers. In het eerste jaar is echter gebleken dat vissers hun woning niet graag delen met andere vissers. Dus wat doe je dan? Juist je past het aan en dan het wordt er nog beter op!

Als je nu naar deze locatie gaat hoef je jou 10 persoonswoning NIET meer te delen. Dus al ga je met 4, 6 of 8 personen dan is de hele 10 persoonswoning compleet voor jou groep. Er komt geen andere groep meer bij! Hoe luxe is dat? Een 10 persoonswoning met bijvoorbeeld 4 man. Beter dan dit wordt het niet. Hierdoor krijg je dus als vissersgroep een hele grote, ruime en comfortabele woning op de Noordkaap met perfect visboten en dito visserij.

Je kan kiezen met hoeveel boten je wilt varen. De praktische en stevige 18 voet Arronet boten met 70 PK motoren zijn perfect voor 3 vissers. Dus wees er op tijd bij voor 2020 want de boekingen zullen snel gaan met zulke comfortabele en luxe woningen! Kijk HIER voor de informatie.

En lees hier voorgaande artikelen over deze nieuwe toplocatie: artikel 1, artikel 2, artikel 3 en artikel 4

Visreis.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 379
Willem Moorman -
image description
Bite the Bullit
Willem Moorman -
image description
Degelijke laarzen
Willem Moorman -