image description

Luremasters 2017 nog slechts enkele plekken beschikbaar!

Nog slechts enkele plekken beschikbaar in door Raymarine gesponsorde Luremasters 

Als hoofdsponsor van de Luremasters, een van de snelst groeiende bootviscompetities in Europa, roept Raymarine potentiële deelnemers op om zich nog snel in te schrijven.

Raymarine, een onderdeel van FLIR Systems en hoofdsponsor van de Luremasters roofviswedstrijd in Nederland, heeft aangekondigd dat de wedstrijd van dit jaar op een grote respons kan rekenen van roofvissers uit geheel Europa. Na de succesvolle eerste editie in 2016, wordt de Luremasters 2017 nu vervist van 14 tot en met 17 september.
 
Als een van de meest prominente leveranciers van technologie om vis te kunnen lokaliseren, ondersteunt Raymarine ook nadrukkelijk viswedstrijden zoals de Luremasters en de rol van hoofdsponsor maakt de toewijding voor deze populaire manier van vissen meer dan duidelijk. 
De Luremasters wordt vervist op drie meren en is binnen één jaar gegroeid van vijftien naar zestig teams(!), een duidelijke indicatie dat er vraag is naar evenementen zoals dit in Europa. De teams vissen gedurende drie dagen op het Haringvliet, Hollands Diep en Volkerak, schitterende wateren gelegen in de Nederlandse delta in het zuidwesten van het land.

Nederland staat bekend om haar grote hoeveelheid natuurschoon en het land heeft een sterke aantrekkende werking op sportvissers uit geheel Europa. De wateren in dit gebied worden algemeen beschouwd als bijzonder visrijk, met name waar het gaat om snoek, baars en snoekbaars; dit zijn de drie vissoorten die de deelnemers moeten vangen om punten te scoren in de competitie.
 
Gregoire Outters, Vice President en General Manager van FLIR Maritime zei: “Raymarine’s commitment to the sport of predator fishing is well known. As headline sponsor of Luremasters, our objective is to appeal to fishermen of all levels, from grass roots to the more competitive. Once again, the organisers have kept the format simple and the entry fees low to encourage entrants of all abilities to participate.”
 
Raymarine werkt samen met co-sponsors Crestliner, Yamaha en Pega bij deze wedstrijd, samen verzorgen ze de hoofdprijs van dit evenement die zal bestaan uit Raymarine’s krachtige, nieuwe Axiom 7” multifunctionele display met RealVision 3D™, een Crestliner Discovery 1650 Tiller, een van Europa’s meest populaire aluminium visboten, een Yamaha F40 buitenboordmotor met elektronische brandstofinjectie en een PEGA V-Liner 750/540 trailer. 
 
Het inschrijfgeld is vastgesteld op € 350,00 per team, waarmee de Luremasters goed toegankelijk is voor de meeste roofvissers. Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar,  de mensen die de wedstrijd organiseren roepen potentiële deelnemers dan ook op om zich zo snel mogelijk in te schrijven via http://www.luremasters.nl/20/event-2017-info/.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -