NK vijvervissen vaste stok 2008

NK vijvervissen vaste stok 2008

HSV Venbergen organiseert wederom “Het open NK vijvervissen met de vaste hengel” zowel voor junioren(A en B) als senioren In 2007 was dit een geweldig succes met vele positieve reacties van de deelnemers.

Er is dit jaar 2500kg  voorn ,brasem en kolblei uitgezet zodat er een prima visbestand  is op het mooie vijvercomplex Het is niet alleen een enorme uitdaging om te strijden voor deze titel , maar alles gebeurd in een gemoedelijke sfeer wat we Brabantse gezelligheid noemen.

De sponsors  en de organisatie zorgen ook dit jaar weer voor prachtige prijzen. De jeugd willen we ook weer een onvergetelijke dag bezorgen, de sponsors zorgen weer voor diverse leuke attenties.

De organisatie zorgt voor gratis fris en een overheerlijke hamburger van de bakplaat voor de jeugd in de pauze. We willen verenigingen dan ook vragen om mee te doen en met jeugdleden naar Valkenswaard te komen om mee te doen aan deze mooie wedstrijd.

 
Bijna niet voor te stellen hoe groen alles tijdens de wedstrijd in juni 2007 was…..

De organisatie zorgt weer voor een perfecte organisatie, bijvoorbeeld open en eerlijke loting, bewaking van autos tijdens prijsuitreiking Senioren, Hamburgers en drankjes tegen zeer redelijke prijzen enz.

  Wedstrijddata:
  zaterdag 14 juni 2008
  Junioren B  (geboren in 1994 t/m 1997)
 
 
zondag 15 juni 2008
  Junioren A  (geboren in 1989 t/m 1993)
  
  
zaterdag 21 juni 2008
  Senioren
 
Tip: De inschrijving start op 8 maart  00.00 uur , vorig jaar was het binnen 1 dag vol voor de senioren, dus meld u op tijd aan!  Tot ziens in Valkenswaard.

Interesse!  Kijk voor alle informatie op www.opennkvijvervissen.nl