NK Forelvissen 2012 in Forellenvisvijvers “De Forel” in Bergharen

Persbericht NVVF

NK Forelvissen 2012 in Forellenvisvijvers “De Forel” in Bergharen

Op zaterdag 6 oktober 2012 zullen er weer de Nederlandse Kampioenschappen Forelvissen plaats vinden en wel bij de Forellenvisvijvers “De Forel” in Bergharen. Dit evenement wordt georganiseerd door de NVVF (Nederlandse Vereniging van Forellenvisvijvers) en wordt voor de 8e keer gehouden dit jaar.

Er doen 23 visvijvers vanuit heel Nederland mee dit jaar en elke visvijver neemt zijn 5 beste vissers mee om kans te maken op de titels “Beste Forelvisser 2012” en “Beste Team Forelvissen 2012”. Deze 115 vissers worden gesplitst in twee groepen en elke groep zal 7 maal een half uur vissen op een andere stek.

Dit kampioenschap wordt mogelijk gemaakt door de leden van de Nederlandse Vereniging van Forelvisvijvers en onze vele sponsoren. Samen hebben we weer gezorgd voor een enorme prijzentafel. Diverse sponsoren zullen dit jaar tevens aanwezig zijn met een stand boordevol informatie, de nieuwste snufjes en er zullen demonstraties gehouden worden.

Om 8.30 uur zal de eerste wedstrijd van start gaan en na 14 rondes zal de prijsuitreiking plaatsvinden in een grote tent (speciaal opgezet voor deze dag) om ca. 17.30 uur. Het paviljoen zal de gehele dag geopend zijn voor een hapje en een drankje.

Zie voor meer informatie: www.nkforelvissen.nl

ANDEREN LAZEN OOK