image description

Nieuwe locatie Visreis.nl

Het gaat gebeuren! We gaan weer vliegen, reizen en genieten. Wanneer weten wij ook niet precies maar eind van dit jaar ziet het er zeker anders uit dan nu.

Dus je kan maar beter voorbereid zijn! In dat kader hebben we een nieuwe locatie gevonden die weer een waardevolle toevoeging is aan ons portfolio en jullie keuzemogelijkheden vergroot om een droomvisreis te kunnen maken.

Zeilvis in Maleisie! En wel in Rompin. Rompin is de zeilvis hoofstad van Azië en dat is niet voor niets. Een strikt catch & release beleid, grote aantallen vissen en goede crews om je te begeleiden. En deze visserij is mega spectaculair. De zeilvis is de senlste vis ter wereld die wel 100 kilometer per uur haalt. Ze gaan je stuk voor stuk trakteren op een acrobatische show van jewelste.

En je hoeft echt niets mee te nemen behalve een schone onderbroek, je telefoon en je tandenborstel. Al het denkbare materiaal is aanwezig. En met merken als Shimano en Daiwa voor de lichte spin- en levend aas visserij en Sage en Reddington voor de vliegvissers heb je de beschikking over de beste materialen denkbaar.

Er zijn hier 4 verschillende manieren van vissen mogelijk:

  1. Levend aas onder een ballon is zeer effectief.
  2. Met Bait & Swith wordt de zeilvis naar de boot gelokt en met een gerichte worp het aas voorgeschoteld. Super spectaculair!
  3. Werpend vissen op zicht met poppers en stickbaits. Uitdagend en spannend tegelijkertijd.
  4. Vliegvissen met bait & switch. De ultieme visserij voor vliegvissers!

Alle vier opties worden door de crew op hoog niveau uitgevoerd dus maak je borst maar nat.

De reis is vrij eenvoudig want je vliegt naar Singapore of Kuala Lumpur waar je opgehaald wordt en in drie uur tijd naar Rompin wordt gebracht met een privé transfer. Ter plaatse verblijf je met je groep in een eigen “home stay” wat hetzelfde is als een vakantiewoning. Maar dan volledig verzorgd met alle maaltijden, water, softdrinks, koffie en thee.

En de prijzen zijn ook nog eens erg gunstig. Wat dacht je van 5 dagen vissen met 4 personen, met verblijf, alle materialen, maaltijden, vervoer vanaf de luchthaven vanaf 1563,- euro per persoon exclusief vlucht. Dat is een hele scherpe prijs voor een volledig verzorgde topvisreis. Tel daarbij nog een gemiddeld ticket naar Singapore voor rond de 800 euro en je bent er klaar voor.

Bekijk hier de details van deze topreis https://www.visreis.nl/maleisie en wil je jouw plek voor eind 2021 vastleggen? Neem dan snel contact met ons op via 0348 – 201 266 of info@visreis.nl

ANDEREN LAZEN OOK