Nieuws van Pearlbaits

Nieuwe modellen en kleuren in het Pearlbaits assortiment

Sinds de introductie eind 2007 is er op het gebied van Pearlbaits weer het nodige te melden. Allereerst de nieuwe types die in de loop van dit jaar in de handel zullen komen.

De eerste jerk die opvalt is de PIKE. Een replica van een klein snoekje dat 12 cm meet. De Pike weegt 28 gram en is alleen in een drijvende uitvoering verkrijgbaar. De dreggen van VMC in maat 4 maken deze jerkbait, die een glijdende actie heeft, compleet..
 


Naast de Pike ziet ook dit jaar de Flash het levenslicht. De Flash is een kleine Jerkbait die het jerken met het verticalen combineert. De flash is tegen vanaf september verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren.
 

Verder zijn er op de al vertrouwde jerkbait Romper10 en de Big Belly een aantal nieuwe kleuren verkrijgbaar. Om ze allemaal te bekijken zijn ze online op www.poask.nl als PDF document te downloaden.

De jerkbaits van Pearlbaits zijn licht en gewicht en kunnen veelal aan uw bestaande spinhengel gevist worden. Denk hierbij aan het feit dat een lichte jerkbait geen zware jerkstang behoeft en ook geen keiharde tikken om haar actie tentoon te spreiden. Pearlbaits vis je met gevoel!


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -