Nieuws van Visreis.nl

De nieuwe maand is al weer begonnen en we hebben niet stil gezeten, dus komen we weer met wat nieuws!

Nieuwe locatie: Nautes in west Noorwegen. Deze plek biedt waarschijnlijke de beste prijs-kwaliteit verhouding van heel west Noorwegen.

De locatie is volledig ingericht op vissers en de begeleiding ter plaatse door Kevin en Tom en is top! Voor een heel schappelijk bedrag krijg je hier een goed ingerichte woning en altijd een boot inclusief! Direct aan het water en een zeer afwisselende visserij. Dit kan ik echt iedereen aanraden.

In het laagseizoen zelfs al vanaf 150 euro pp. Klik hier voor de detail informatie en overtuig jezelf! We zijn hier zelf ook al een keer geweest. We hebben daar toen een week met de kajak gevist en dat was echt super. Hier vindt je daarvan het artikel dat destijds geschreven is door Kees. 

Er is een plaats vrijgekomen voor het Wout van Leeuwen Noorwegen festival
Er is 1 plaats vrijgekomen voor de groepsreis naar Noord Noorwegen. Het belooft een gezellige boel te worden met 3 begeleiders van Visreis.nl en Wout van Leeuwen en maar liefst 25 deelnemers. Maar er is dus nog een plekje vrij gekomen! Wie heeft er zin en tijd om van 12 tm 19 juni mee te gaan naar Repvag, Noord Noorwegen. De kosten bedragen 1290,- euro. En dat naar Noord Noorwegen!

Klik hier voor meer informatie. Mail (info@visreis.nl) of bel (0628-308345) voor aanmelding voor deze laatste plek!

Ervaring Soroya
Groep Bazen / van Tilborgh zijn in maart op Soroya geweest en hebben pittige maar bevredigende visserij gehad. Grote bakken kabeljauw tot aan 30 kilo + en de dag dat ze thuis waren mistten ze Soroya al weer. Hoe zou dat nou komen? Check deze link voor een paar imposante foto's! Het was koud en er lag nog een mooie stapel sneeuw maar dat weerhield ze er niet van om hele mooie vissen te vangen! Ze waren ook zeer te spreken over de service van de gidsen en dat is altijd goed om te horen.

Nieuwe groep Andaman
De eerstkomende editie van de Zeehengelsport bevat het artikel van onze pilottrip naar Andaman. Houd deze dus in de gaten! Na deze prachtige belevenis en het feit dat we meerere mensen hebben moeten teleurstellen die niet mee konden met de pilottrip willen we een nieuwe groep afvaardigen naar Andaman.

Degene die zin heeft om in een Nederlands klein groepsverband hier naar toe te gaan met dezelfde "visidioten" kan zich aanmelden middels info@visreis.nl. Samen met deze liefhebbers gaan we vervolgens kijken of we op termijn een passende week kunnen vinden en hoe groot de groep wordt. Deze week wordt vanuit ons vooraf  vanuit Nederland begeleid en ter plaatse door onze lokale partners.

Kaar Verdie met korting
In samenwerking met onze partner op Kaap Verdie in het marlijnmekka Sao Vicente bieden we een interessante korting aan van 10 % op iedere visdag! Vanaf 7 juni tm het einde van het jaar geldt deze aanbieding. Kijk voor meer info over de locatie hier!

De korting is van toepassing op beide boten. Wist je al dat de meeste aanbeten aan het begin van het seizoen worden gerealiseerd maar de grootste vissen later in het seizoen gevangen worden? Dit is je kans om tegen een gereduceerd tarief eens een big game hengel uit te gooien en een blauwe marlijn recht in de ogen te kijken!.

Savege gear halibut Challenge
We moeten de komende dagen het definitieve aantal deelnemers dooorgeven dus als je mee wilt moet je er snel bij zijn. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus sla snel je slag om die heilbot die je altijd al wilde vangen op je lijstje te kunnen zetten.  Klik hier voor de infomatie en hier kun je ook direct inschrijven.

Deze 9 daagse visreis kost € 1.595,- per persoon en is inclusief vluchten (50 kilo bagage), hotelovernachting, startset van Savage Gear, verblijf in vakantiewoning op basis van 4 deelnemers en een boot van 6,9 meter met 135 PK 4 takt motor en 4 vissers max. 

Pilottrip Blauwvintonijn
Voor een selecte groep vissers organiseren we een pilottrip in de eerste week van oktober om te gaan vissen op blauwvintonijn. Er kunnen 7 of 11 deelnemers mee op deze visreis. Klik hier en of hier voor meer informatie.  

Er zijn 4 vissers per boot en de reguliere prijs is 2.895,- euro pp maar voor deze reis bieden we een speciale prijs van 2.745,- euro pp. Dit op voorwaarde dat er minimaal 7 of 11 deelnemers zijn. Aanmelden kan op info@visreis.nl. Wil je meer weten, dan kun je ook de digitale brochure opvragen.

Heb je vragen, nieuws of opmerkingen? Laat het ons weten en bel of mail ons.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -