Nieuws van Bigcatch TV

Nieuws van Bigcatch TV

Op BigcatchTV.com gaan we binnenkort een aantal leuke nieuwe functies aan de website toevoegen. U zult dan gebruik kunnen maken van uw eigen video-dagboek met Uw vis-ervaringen, en daarnaast kunt U dan foto’s uploaden naar Uw beeld bibliotheek.

Ook kunt U verslag uitbrengen over de weersomstandigheden van verschillende locaties.


En heeft U de mogelijkheid meer details over Uw vangsten te registreren,  zoals de locatie van Uw vangst die U met behulp van Google in kaart kunt brengen, en uiteraard nog veel meer.


Wij zijn nog op zoek naar een aantal mensen die  willen helpen met het testen deze functies.


 Als U hierin geïnteresseerd bent, kijk dan even op www.bigcatchtv.nl  voor meer informatie of mail naar: info@bigcatchtv.com

 Daarnaast zijn we bezig om de komende weken een aantal nieuwe toepassingen te introduceren, en we hopen dat jullie daar veel gebruik van gaan maken. Blijf dus kijken, want het is zeker de moeite waard!

We zijn nu 2 weken verwijderd van de finale van de “video van de maand” competitie, dus kijk op www.bigcatchtv.nl <http://www.bigcatchtv.nl/>   en upload een video.

Maak kans op het winnen van de “video van de maand” competitie.

De fantastische  prijs wordt gesponsord door SPRO. Als u  nog niet heeft gestemd, dan hebt U nog 2 weken de kans om te stemmen voor Uw favoriete video www.bigcatchtv.nl

Ook hebben we op het signaal gereageerd dat de kijkers van BigcatchTv eigenlijk de mogelijkheid zouden moeten hebben om op de video van de maand te stemmen.

Vanaf heden is het dan ook mogelijk om te stemmen op Uw favoriete video.
De meest gekozen video wordt dan ook getoond op de homepage van BigcatchTV en  wordt er iedere maand wordt er een fantastische prijs beschikbaar gesteld door Spro Europa en wel  een ‘collectors item’ uit de hengelserie Strategy The Bird.

Strategy “The Bird” hengels bieden de perfecte balans tussen een progressieve actie en potente werpeigenschappen. Dit resulteert in een ideale karperblank die naadloos aansluit op het verwachtingspatroon van Europese karperspecialisten. Door de dempende werking van Strategy “The Bird” hengels wordt de extreme kracht van dikke vissen moeiteloos opgevangen.

Strategy “The Bird” hengels zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met Jeroen Albers. Speciaal voor de deelnemers aan de BigCatch TV Video van de Maand competitie stelt SPRO graag een ‘limited edition’ versie van de The Bird beschikbaar: een 11’ versie, afgebouwd met stijlvol kurken handgreep en 2,5lb testcurve.

Wij willen een ieder die ons heeft gemaild met betrekking tot suggesties en verbeteringen, van harte bedanken voor de bijdrage die men geleverd heeft.

Indien u opmerkingen of suggesties heeft, of u problemen ondervindt met het uploaden, mailt u ons dan zodat we de site, samen met U,  verder kunnen blijven ontwikkelen!

Blijf kijken en uploaden!
Het team van BigcatchTv  mail: info@bigcatchtv.com


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -