Nieuws van Bigcatch TV

Nieuws van Bigcatch TV

Weer veel nieuwe video’s op Catch TV waaronder een filmpje dat laat zien hoe je kunt varen én vissen vanuit een kayak op zee op b.v. zeebaars. Deze manier van vissen wordt steeds populairder en biedt grote mogelijkeheden op zout én zoet water.

Let op!

Elk Lid van BigCatchTv heeft nu ook een vissers dagboek ter beschikkingwaar men ervaringen kan registreren en delen met andere sportvissers.
Het dagboek kan o.a gebruikt worden om vangsten te registreren, uw succes in wedstrijden te verslaan, uw ervaringen tijdens uw vis vakanties en trips te delen met andere sportvissers. Natuurlijk is het ook mogelijk om te reageren op deze berichten. We kijken uit naar veel interessante dagboek verslagen!



Upload je verslag en laat anderen mee genieten:
Sport, Hobby of Passie? (deel 1)
Wanneer je een heerlijk en ontspannend weekend achter de rughebt, genoten hebt van je kostbarevrije tijd, en deze ook nog eens gevuld hebt met een activiteit welke tot één van je favori… Lees dit dagboek bericht

Natuurlijk is er ook deze maand de Video van de maand competitie
Deze week is Uw kans om te stemmen op de ‘Video van de Maand’ Juli. U kunt stemmen op de genomineerde video’s gekozen door kijkers van BigCatchTV. De competitie eindigd op 29 Juli en dan wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar van ‘Video van maand’Juli wint een fantastische prijs beschikbaar gesteld door Spro.
Stem op Uw favoriet!

 Ook deze maand kan er weer gestemd worden voor de ‘Video van de Maand ’ Juli.

Op alle video’s die op BigCatch Tv staan kan gestemd worden dmv het toevoegen van een video aan Uw favorieten.Eind van iedere maand wordt er dan een Top 5 bekend gemaakt met video’s die meedoen in de Finale en kan er gestemd worden op de finalisten. Klik hier voor meer informatie over de competitie!

Voor de winner heeft Spro weer een mooie prijs beschikbaar gesteld  een Spro Expert ‘Pod” met * Lichtgewicht Aluminium frame, 4 Banksticks met XL punt, In hoogte verstelbaar, Dubbele buzzerbar spacers voor extra stabiliteit,  Twist-lock sluitingen etc.

Wilt U in aanmerking komen voor deze fantastische prijs :Upload dan NU een video op :www.bigcatchtv.nl


We zijn nu 2 weken verwijderd van de finale van de “video van de maand” competitie, dus kijk op www.bigcatchtv.nl  en upload een video.

Maak kans op het winnen van de “video van de maand” competitie.

De fantastische  prijs wordt gesponsord door SPRO. Als u  nog niet heeft gestemd, dan hebt U nog 2 weken de kans om te stemmen voor Uw favoriete video www.bigcatchtv.nl

Ook hebben we op het signaal gereageerd dat de kijkers van BigcatchTv eigenlijk de mogelijkheid zouden moeten hebben om op de video van de maand te stemmen.

Vanaf heden is het dan ook mogelijk om te stemmen op Uw favoriete video.
De meest gekozen video wordt dan ook getoond op de homepage van BigcatchTV en  wordt er iedere maand wordt er een fantastische prijs beschikbaar gesteld door
Spro Europa

Wij willen een ieder die ons heeft gemaild met betrekking tot suggesties en verbeteringen, van harte bedanken voor de bijdrage die men geleverd heeft.

 Indien u opmerkingen of suggesties heeft, of u problemen ondervindt met het uploaden, mailt u ons dan zodat we de site, samen met U,  verder kunnen blijven ontwikkelen!

Blijf kijken en uploaden!
Het team van BigcatchTv  mail:
info@bigcatchtv.com