Nieuwjaarsborrel Visreis.nl bij Wout van Leeuwen was weer heel gezellig

Nieuwjaarsborrel Visreis.nl bij Wout van Leeuwen was weer heel gezellig 

Door Ron Smits

Zaterdag 31 januari tussen 15.00 en 17.00 uur was het gezellig winkelen onder het genot van een hapje en een drankje, aangeboden door Visreis.nl, bij Wout van Leeuwen in Vlaardingen. Rond 15.30 uur startte Joris Nieuwenhoff met een lezing over de Egypte reis (Wout van Leeuwen Egypte Festival van 13 t/m 20 november aanstaande), die Wout van Leeuwen en Visreis.nl gezamenlijk organiseren.

Moet u zich eens voorstellen: zes dagen lang aan boord van een heel goed uitgerust motorjacht van 22 tot 23 meter, waarop u in die periode net zo lang en net zo vaak kunt vissen als u dat wenst.


Een heel duidelijke uitleg over wat u kunt verwachten en welk materiaal u moet meenemen.

In totaal zijn er maximaal vijf sportvissers aan boord en hiervoor zijn drie twee persoonshutten ter beschikking alsmede twee douche/toilet ruimten.


Er werd aandachtig geluisterd naar de enthousiaste uitleg van Joris.


De kok aan boord bereidt in de kombuis heerlijke gerechten van onder andere de door u gevangen vis uit de Rode Zee. Eten en drinken wordt aan boord voorzien, zodat u zich alleen maar op het vissen hoeft te concentreren. Bovendien kunt u na een vissessie heerlijk relaxen op het voor en/of achterdek of juist in de salon, waar u TV/DVD kunt kijken.

Op de Rode Zee wordt er in de nabijheid van de aanwezige riffen gevist en u kunt daar onder andere barracuda’s, tonijn, dogtooth tuna, wahoo, bonito, kingfish, needlefish, snappers, en nog veel meer soorten vis vangen.

De kapitein kent de Rode Zee als geen ander en u vist daarom op maagdelijke riffen. Buiten de kapitein zijn er twee ter zake kundige bemanningsleden aan boord om u te helpen bij het vissen. Bodemvissen (in de avonduren) en trollen (overdag) kunnen afgewisseld worden met jiggen en/of popperen. Zelfs het vangen van een haai is ’s avonds heel goed mogelijk.


Gemakkelijk hoor voor de presentatie van Joris op de karperafdeling: visstoeltjes, stretchers, een hengelsteun.


Niet alleen mannen gaan er mee op vissafari.


83 jaar en al drie keer mee geweest met Visreis.nl Voor de vierde keer heeft hij weer een zeer goede Daiwa gekocht, speciaal voor het zwaardere werk.

Inschrijving voor deze fantastische vissafari sluit op 15 mei aanstaande. Voor meer informatie over bijvoorbeeld welk materiaal u mee moet nemen, of de kosten kunt u zich wenden tot Joris Nieuwenhoff, ’s Gravensloot 39, 3471 BP Kamerik, e-mailadres: info@visreis.nl, gsm: 06 28308345. Of kijk even op de website. De eerste aanmeldingen zijn al binnen.

Het is beslist geen wedstrijd maar een juist gezellige visreis, waar kameraadschap het belangrijkste aspect gaat zijn onder de altijd enthousiaste sportvissers. Velen, die een visreis hebben meegemaakt, komen een jaar later weer terug.

Hetzij voor dezelfde reis, hetzij voor juist weer een nieuw avontuur. Onder elkaar worden heel veel tips en tricks uitgewisseld, zeker door de wat meer ervaren sportvissers. Er wordt genoeg vis gevangen, zodat het ook genieten is als een ander een mooie vis vangt.

Aan het einde van de vissafari wordt er een prachtig fotoboek samengesteld, die u meekrijgt als blijvende herinnering.


We waren te gast bij Wout van Leeuwen in Vlaardingen, vandaar een korte foto impressie van deze zeer ruim gesorteerde en overzichtelijke hengelsportzaak.


Veel succes met je Rapala jointed.


Volgens Carl een bijzonder goede hengel, bijna onbreekbaar en zeer gevoelig.



Een heel goede lijn. Dit is een van mijn favoriete nylons.



Keus genoeg.



U wordt door deskundig personeel geholpen.



Door de opstelling van de hengelrekken is er op de vloer meer ruimte ontstaan, zodat u de hengel goed kunt aanvoelen en bekijken.



De hengels staan niet meer op de grond.



Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl. Namens iedereen, bedankt voor het natje en je duidelijke uitleg over de vissafari in Egypte.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -