Nieuwe webwinkel speciaal voor karpervissers

Persbericht KarperXL.nl

Nieuwe webwinkel speciaal voor karpervissers

De nieuwe website voor Karper XL is onlangs gelanceerd. De webshop www.karperxl.nl biedt een duidelijk overzicht van de complete range hengelsportartikelen. Alle producten kunnen veilig en voordelig besteld worden in de online webwinkel.

klik om naar karperXL te gaan

In de nieuwe webwinkel wordt een compleet assortiment aangeboden met merken (waaronder Ashima, Ultimate, PB Products, JRC, Arca-Bifa en Jenzi) voor zowel de beginnende als de professionele karpervisser. Uiteraard betreft het hier uitsluitend producten van een goede kwaliteit die met de grootste zorg zijn geselecteerd. Het aanbod wordt in de toekomst nog uitgebreid met nieuwe merken en nieuwe producten. Maar ook nu zijn er karperproducten verkrijgbaar binnen iedere prijsklasse. Daarom kunnen zowel de jeugdige vissers als de moderne en veeleisende professionals hier terecht.

De bestellingen kunnen eenvoudig op de website geplaatst worden en veilig betaald worden via iDEAL, PayPal, bankoverschrijving of onder Rembours aan de postbode. Omdat alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn, worden bestellingen doorgaans binnen 2 werkdagen bezorgd via PostNL (TNT Post).

Karper XL onderscheidt zich met een goede service, hoge kwaliteit producten, snelle leveringen én een duidelijke communicatie. Bezoek de website www.karperxl.nl voor meer informatie en alle mogelijkheden!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -