Nieuwe website Fish4Future.nl!

Bericht van Fish4Future.nl

Nieuwe website Fish4Future.nl!

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het opzetten van een nieuwe website voor Fish4Future en die staat vanaf heden online! Graag nodig ik u uit om een kijkje te nemen op de nieuwe site.

klik om een kijkje te nemen

De gehele lay-out is opgefrist en de site is vanaf heden makkelijker up-to-date te houden met nieuwsberichten, projectverslagen en foto’s. Bezoekers kunnen daarbij op verschillende onderdelen reacties achterlaten. Er is ook een aantal nieuwe onderdelen toegevoegd. Zo zijn er koppelingen gemaakt met sociale media als Twitter en er is voor de jongeren een Hyves-groep opgericht.

Verder er is een speciale pagina gekomen waar een start is gemaakt om evaluatiegegevens van jongeren en begeleiders in kaart te brengen. Naast groepsprojecten binnen het jongerenwerk en de jeugdhulpverlening, zal Fish4Future zich de komende tijd ook richten op begeleiding van kinderen/jongeren d.m.v. PGB. Hierover is meer te vinden op de nieuwe website.

Fish4Future beoogt met de komst van de nieuwe site de bezoeker nog beter van informatie te kunnen voorzien en het geheel toegankelijker en interactiever te maken. Voor vragen, suggesties of tips voor Fish4Future, kunt u het contactformulier op de website gebruiken.

Met sportieve groet,
Sake Boele
Fish4Future


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -