Nieuwe versie Sportvis Vangsten Registratie (SVR)

Nieuwe versie Sportvis Vangsten Registratie (SVR)

Het gratis vangstenlogboek SVR is voor het nieuwe visseizoen uitgebreid met handige nieuwe features. Je kunt mooie statistieken opvragen, uitgebreide weersomstandigheden registreren en je eigen invoervelden aan SVR toevoegen.

Statistieken
Met de nieuwe statistieken in SVR kun jij op een unieke manier terugkijken op je vangstervaringen. Je ontdekt in een handomdraai op welke manier, of op welke stek, jouw visuren tot nu toe de meeste vangsten hebben opgeleverd.

Ook merk je snel wat de gevolgen van weersomstandigheden op je vangsten zijn. Of op welke diepte, met welk aastype of met welke kunstaaskleur je de grootste vissen vangt.


Duidelijke en flexibele statistieken in SVR.

Weersomstandigheden
Je kunt met SVR de weersomstandigheden bij je vangsten registreren. De weergegevens kun je terugzien in je vangstgegevens en in de statistieken. Zo ontdek je snel wat de gevolgen zijn van onder andere windrichting, temperatuur, luchtdruk en maanstand.

Persoonlijke velden
Ben jij die specialist die tot het uiterste gaat bij het registreren van je vangsten? Wil je hele specifieke details registreren, of veel meer informatie invullen dan een standaard logboek te bieden heeft? Dan heeft SVR vanaf nu voor jou de oplossing: persoonlijke velden.

Hiermee kun je je eigen invoervelden toevoegen aan SVR, waardoor je als het ware je eigen logboek samenstelt. Je kunt vanaf nu dus elk denkbaar detail van je visdag invoeren en terugzien met SVR.

Ontdek SVR zelf
Je leest het: als je je vangstgegevens in SVR hebt staan, ga je vol zelfvertrouwen het nieuwe visseizoen tegemoet. Maar natuurlijk kun je met SVR ook nog altijd meegenieten van de vangsten van andere gebruikers. Je blijft op de hoogte van de vangsten van je vismaten.

En je kunt op elk moment inspelen op actuele landelijke vangsttrends. Dus ga nu snel naar SVR, schrijf je gratis in als gebruiker en ontdek zelf hoe leuk vangstenregistratie kan zijn!
Kijk snel op de site van  
vangstenregistratie.nl