Nieuwe verdeler Middy Match Tackle

Persbericht The Carpcollector  
 

Nieuwe verdeler Middy Match Tackle  

 
Vanaf begin 2014 wordt het merk Middy Match Tackle in Nederland en België exclusief verdeeld door The Carpcollector.
 
The Carpcollector is sinds 1999 groothandel in hengelsportartikelen en is distributeur van de merken Gardner Tackle, Enterprise Tackle, Reuben Heaton, Dinsmores, Century en Century Neville, Bruce & Walker, P-Line, 30 Plus en nu dus ook Middy Match Tackle.
 
 
Middy is een Engelse firma die al meer dan 45 jaar bekend is van de in Engeland gefabriceerde dobbers voor de witvis- en karpervisserij met de vast hengel. 
 
 
Naast Dobbers heeft Middy Match Tackle een uitgebreid pakket aan materialen van vaste hengels tot onderlijntjes voor de visserij op commercial lakes.
 
 
Ook voor de feeder visser heeft Middy een uitgebreid pakket aan producten waaronder deze 'Shotgun pellet feeders. Het bijzondere aan deze feederkorven is dat ze zijn uitgerust met een veersysteem waardoor zij voer en aas op de bodem kunnen uitspugen.
 
Om te zien hoe dit werkt is er een filmpje:
 
 
Deze bijzondere korven zijn leverbaar in een inline uitvoering en een uitvoering met sterk elastiek. Beide in een 21 grams en een 28 grams versie. Ook zijn losse, vervangende elastiekjes leverbaar.
 
De laatste nieuwe ontwikkelingen van Middy zijn te volgen op hun facebook pagina

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -