Nieuwe sponsor Predatortour; Nautique Rentals


Nieuwe sponsor Predatortour: Nautique Rentals

Door Berthil Bos

Voorafgaand aan de Predatortour 2011, ben ik voor Total Fishing nu tweemaal twee dagen op het Volkerak en in de omgeving geweest om deze wedstrijdlocatie aan de bezoekers van onze site voor te stellen. In juni ga ik nog een keer het Volkerak op met visgids en mede organisator Erwin Markwat van hengelsport ‘De Watertoren’ te Dirksland voor wat meer zomerse ervaringen.

Buiten het vissen om op deze enorme slok water, mocht ik ook kennis maken met één van de aangeboden verblijfsaccommodaties op nog geen honderd meter van de start en finish van deze wedstrijd. De eigenaar van deze accommodaties, ‘Nautique Rentals’ te Oude Tonge, is inmiddels toegetreden tot het imposante rijtje sponsoren van de Predatortour.


Met de boot voor de deur en nog geen twee minuten varen, moet dit de perfecte plaats zijn om als visser het Volkerak onveilig te maken (de vis natuurlijk).


Maar, zoals ik zelf heb ondervonden, zijn de huisjes ook volledig en ruim ingericht met alles wat je je maar wenst.

Als visser met een boot hoef je ’s morgensvroeg alleen maar de schuifpui open te doen en de boot in te stappen. Vergeet daarbij vooral niet eerst in deze insteekhavens een aantal worpen te wagen, want ook hier heb je al kans op een leuke vis.

Voor zowel deelnemers als toeschouwers en natuurlijk niet te vergeten diegene die ooit een bezoek willen brengen aan dit uitstekende viswater, is dit park onder de naam ‘Waterryck Suijssenwaerde’ te Oude Tonge, de ideale uitvalbasis.

Berthil Bos