Nieuwe smaken Mainline High Impact Range

Nieuwe smaken Mainline High Impact Range

De High Impact boilie range van Mainline is ontstaan na een lange research en ontwikkelingsperiode. 
 
Het uiteindelijke resultaat heeft geleid tot een boilie range die zich kan meten met de bewezen en gerenommeerde Mainline diepvriesboilies.

Elke boilie in de High Impact range is gemaakt van de beste ingrediënten, gecombineerd met unieke enhancers en attractors.

Dit geeft niet alleen op lange termijn succes, maar hierdoor blinkt dit aas ook uit tijdens korte instant sessies. Tijdens het testen is dan ook wel gebleken dat deze range een “High Impact” maakt op ieder water waar het wordt ingezet.

Speciaal voor 2015 is de range uitgebreid met een drietal nieuwe smaken.
 

De nieuwe smaken, Diamond White, 50/50 Fruit-Tella en High Leakage Pinapple, zijn een ware toevoeging aan de bestaande High Impact range van Mainline. De boilies zijn verkrijgbaar in zowel 15 als 20 mm.
 
 
Op speciaal verzoek is er nu dus ook een oranje fruitige boilie in de vorm van de 50/50 Fruit-Tella. Door zijn opvallende kleur en uiterst zoete smaak beloofd dit een echte instant topper te worden.
 


Naast bodem aas dat verpakt is in handige hersluitbare kilo zakken bestaat de range verder uit pop-ups, uitgebalanceerde wafter haakaasjes en vloeibare hookbait enhancers!

Meer informatie over de High Impact Range vind je op de website van Mainline Baits.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -