Nieuwe prostaffer voor Zebco Europe

Nieuwe prostaffer voor Zebco Europe 

Door Ron Smits

Woensdag 29 maart heeft de, in binnen – en buitenland, bekende Zaanse visgids Michael Stalenhoef in Tostedt (iets ten zuiden van Hamburg) in aanwezigheid van Dietmar Isaiasch en Frerk Petersen en zijn handtekening gezet en daarmee het partnership, met een van de grootste ondernemingen, op het gebied van hengelsport, bekrachtigd.

Vier jaar lang is Michael het gezicht van Fox Rage geweest op bijna alle Nederlandse visbeurzen, open deur dagen en diverse andere visevenementen.

Helemaal vreemd is de overstap van Michael naar Quantum niet voor mij. Michael en Dietmar kennen elkaar al wat langer en beiden weten precies wat ze aan elkaar hebben.

Na de aanstelling van Dietmar Isaiasch op 01 februari van dit jaar, is het slechts een kwestie van tijd geweest dat Quantum Michael benaderd heeft voor een partnership. Een partnership waarover Michael niet echt lang over nagedacht heeft.


Van links naar rechts Dietmar Isaiasch, Michael Stalenhoef en Frerk Petersen in de hoofdvestiging van Zebco Europe Tostedt in Duitsland. Drie zeer ervaren sportvissers in diverse diciplines.

Michael is begin dit jaar met pensioen gegaan en heeft nu veel meer tijd om zich als zilveren prostaffer te manifesteren. Tijd die hij in zijn drukke en vaak harde baan niet heeft gehad en toch heeft Michael zich als gedreven, maar vooral als loyale en integere prostaffer van Fox Rage kunnen bewijzen.

Nog steeds heeft Michael alleen maar lovende woorden voor Fox Rage. Ik weet zeker dat Quantum een gouden deal heeft gesloten met deze ervaren en zeer gedreven visgids. Het zal dan ook niet lang duren dat hij zich de gouden prostaffer mag gaan noemen van Quantum.


De samenwerking tussen Quantum en Michael is nu een feit.

Quantum is slechts één van de vele merken van Zebco,(Browning Fishing, Fin-Nor, Mustad, Quantum, Radical, Rhino, Black Cat, Van Staal, Zebco)  maar hierover in een ander artikel later meer.


Zo eindelijk een passend XXL shirt van Quantum voor deze reus.

Tijdens het bezoek aan de hoofdvestiging van Zebco Europe, hebben wij tussen de vele hengels, molens, viskisten, vistassen, dobbers, kunstaas, boilies en diverse andere benodigdheden in de grote showroom mogen rondneuzen. Materiaal waar je het water in de mond loopt, zo goed doordacht.

Ook de diverse interne kantoren hebben we bezocht en ook het magazijn waar de orderpickers de goederen voor de diverse Europese klanten aan het verzamelen zijn.

We zijn even stil blijven staan bij twee kleine visstoeltjes. Gezien het postuur van onze Michael is het volgens mij niet raadzaam om te gaan zitten, aangezien ik niet zeker weet of ze wel voor hem gemaakt zijn.

Hij heeft eerder al een XL- shirt al om moeten ruilen voor een XXL. Maar het is misschien een mooi verjaardagscadeau voor zijn kleinzoon Sem om over een paar jaar, samen met opa en zijn gloednieuwe bamboehengel in de Zaan te gaan vissen. Ik weet niet wie van de twee het meeste gaat genieten.


Volgens mij is dit visstoeltje niet bedoeld voor zulke reuzen als Michael, misschien meer voor kleinzoon Sem.


Kleinzoon Sem met een te grote Quantum pet, die later net zo goed en net zo’n groot sportvisser wil worden als zijn opa.

Michael heeft een unieke kans gekregen om het merk Quantum samen met Dietmar verder te laten groeien en te ontwikkelen. Een kans, die hij gretig met beide handen aangrijpt.

Bovendien heeft Quantum nu een belangrijke en bekende partner in Nederland, die met zijn kennis en ervaring omtrent het roofvissen, de Nederlandse klanten een mooie Quantum vis/test dag kan bezorgen op de vele wateren in de omgeving van de Zaan.

Tijdens de rit van en naar Zebco Europe hebben Michael en ik het over alle facetten van het gidsen van sportvissers, zijn pensioen, zijn vorige werk, zijn vriendin Diana en over de toekomst gesproken.

Ik ben blij dat ik deze man, Michael Stalenhoef, beter heb mogen leren kennen en u zult ongetwijfeld nog meer van hem horen in de toekomst. Neem dat maar van mij aan. Zebco Europe in het algemeen, Quantum in het bijzonder en visgids Michael Stalenhoef van harte gefeliciteerd met jullie partnership.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -