Nieuwe producten bij BFT Shop!

Nieuwe producten bij BFT Shop!

Bij BFT Shop zijn weer een aantal mooie nieuwe producten in het assortiment opgenomen. Producten voor het veilig landen, onthaken, wegen en meten van de vis.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het BFT Vertical net of het mega BFT Monster net. Grote netten met een rubbercoating en vlakke bodem. Tevens opvouwbaar voor het veilig omhooghalen van je vangst voor het opmeten en wegen.

 

Het BFT Monster Net is het perfecte catch & release landingsnet!

  • Rubber net wat extra stevig is uitgevoerd en met visvriendelijke knopen. En platte boden welke ervoor zorgt dat de vis niet kan beschadigen. Extra groot frame en een diep net voor het landen van BIG Fish!
  • Ook makkelijk in te klappen om te voorkomen dat de vis eruit springt, of om het net makkelijk op te bergen.
  • Tevens kan het net los gemaakt worden van de steel voor eenvoudig transport of opbergen ervan.

 

De BFT Predator Cradle is de onthaakmat van een hoger niveau! De reusachtige mat is ontworpen met de veilighied van de vis in gedachten.

  • De perfecte keuze voor de serieuze roofvisser.
  • De BFT Predator Cradle is een onthaakmat, weegzak en tas in één. Dik gevoerd en gemaakt van duurzaam water bestendige stof. Het beste is om de vis onderwater in een rubber net te bewaren voordat je hem gaat wegen. Hang de BFT Predator Cradle aan de handvaten in de weegschaal om de vis te wegen. Vergeet niet om de weegschaal te resetten met de mat er aan, of trek later het gewicht van de mat af van het totale gewicht.
  • Het gebruik van de BFT Predator Cradle is een goede manier om de vis zonder te veels stress te wegen.
  • De BFT Predator Cradle kan ook als tas gebruikt worden voor Lure Cases, gereedschap en zelfs opgetuigde hengels.

Totale oppervlakte van de uitgeklapte mat: 130 x 80cm

Meer informatie in dit filmpje.

BFT bewaarzak, een bewaarzak/weegtas waarin u veilig uw vangst kunt bewaren voordat u kunt wegen of een foto maken. Gemaakt van een zachte waterdoorlatende nylon stof. De stof is ook nog eens sneldrogend en neemt geen vervelende geurtjes op.

 

BFT Predatorbag Jerkbait is de ultieme tas voor de roofvisser die hoge eisen stelt aan zijn spullen!

  • Wat dacht u van een 100% waterdichte onderkant constructie.
  • In de Predatorbag kunt u uw favoriete kunstaas (jerkbaits) hangen, zodat u er snel toegang toe hebt.
  • Twee grote gewatteerde (afneembaar) vakken die zowel geschikt zijn voor kunstaas, thermoskan, etc. Tevens kunt u deze aan uw riem bevestigen. Iedeaal om wat spulletjes mee te nemen.
  • Een toppocket voor eventueel uw onderlijnen, visvergunning of portemonnee.
  • De tas wordt geleverd met vijf BFT kwaliteit plastic boxen.

BFT Flexhead Pike is gemaakt voor softbaits. De Pike serie van de Flexhead heeft een stevige draad om het geweld van grote snoek te kunnen weerstaan.

Draai de Flexhead net als een kurkentrekker in de softbait. Leverbaar in verschillende gewichten en met de BFT Pike Center Pin is dit een compleet systeem voor het op diepte brengen en houden van softbaits tijdens het werpen en trollen. Gebruik de BFT Flexheads in combinatie met een stinger.

 

De BFT Pike Centerpin is gemaakt om eenvoudig en stevig je softbaits te riggen. De centerpin werkt erg goed voor zogenaamde shallow montage's waar geen extra gewicht gewenst is.

De Rattlin Hornet heeft net dat extraatje voor als de gewone Hornet niet overtuigend genoeg is, een ratel!

De Hornet heeft zijn reputatie als hard werkende crankbait niet voor niets verdient! Miljoene Hornets zijn in gebruik bij vissers in verschillende landen en elke dag wordt er mee gevangen! Zo vervullen ze de droom van menig visser. Vanaf de introductie is dit een van de best-sellers geweest van Salmo.

 

Ook is de Salmo Hornet 9F weer uit voorraad leverbaar.

De nieuwste telg in de Salmo Hornet familie. De wat grotere Hornet is geschikt voor het zware werk op grote snoek en meerval. Met de kenmerkende actie van een Hornet, maar dan net even wat groter. Verstevigd frame voor het geweld van grote vis.