image description

Nieuwe locatie bij VISREIS.NL

Het jaar 2020 omschrijven we kort gezegd als een #@&()% jaar. De Corona heeft ons en onze gasten  bijzonder dwars gezeten. Gelukkig hebben we maar liefst ruim 90 % van onze gasten weten om te boeken naar 2021.

Daarnaast zijn we van nature positief aangelegd en gaan we gewoon door op de voet waarmee we bezig waren. En dat is waarde toevoegen voor onze gasten!

Dit keer doen we dat door het toevoegen van een nieuwe locatie. En wel op het eiland Froya in Noorwegen. Froya is het kleinere broertje, of zusje zo je wilt, van het bekende eiland Hitra. Dit alom bekende visgebied behoort al jaren tot de top voor vissers in midden Noorwegen en trekt vele sportvissers hierheen.

Nu hebben we op het eiland Froya deze nieuwe toplocatie in ons portfolio opgenomen. Titran! Onthoud deze naam. Waarom zul je denken? Nou dat is simpel. Deze locatie ligt direct aan het water en het dichtste bij de allerbeste visplekken van de regio. Daarnaast vis je hier vanaf 21 voet Kvaerno boten met 100 PK motoren en beschik je over een 9 inch Garmin GPS \ fishfinder. Deze boten zijn net weer groter en beter uitgerust dan de gemiddelde boot en biedt met zijn lengte ook meer comfort.

Verder zijn de woningen zeer luxe en comfortabel ingericht met een volledig geëquipeerde open keuken en zijn ze geschikt voor maximaal 6 personen met 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Alles bij elkaar een combinatie van positieve factoren waardoor het zich onderscheid van andere locaties op Froya en Hitra door:

  • Korte vaarafstanden tot de beste visgebieden
  • Lage benzinekosten voor de boot
  • Top boten
  • Comfortabele en luxe woningen
  • Goede visserij mogelijkheden

Als extra optie kan je hier een dag boeken met een professionele grote vissersboot. Dat kan met een 10 meter of een12,5 meter lange boot. Perfect om een dag gericht op de echt grote soorten te gaan vissen.

Verder is deze locatie perfect bereikbaar met de auto maar ook met het vliegtuig en zijn we je bij het regelen van de veerboot- of vliegtuigtickets vanzelfsprekend graag van dienst.

Titran Hitra from Visreis.nl on Vimeo.

Kijk voor meer informatie op https://www.visreis.nl/titran-froya

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -