Nieuwe kleuren van de Fiiish Black Minnow bij Fauna Hengelsport

Persbericht Fauna Hengelsport

Nieuwe kleuren van de Fiiish Black Minnow bij Fauna Hengelsport 

Fiiish is op dit moment het kunstaas voor de zeebaars, de resultaten die er in relatief korte tijd met het kunstaas van Fiiish zijn geboekt zijn werkelijk indrukwekkend! De softbaits van Fiiish hebben niet alleen een fantastische actie, maar zijn ook nog eens bijzonder makkelijk in gebruik.

Dit jaar heeft Fiiish weer een aantal interessante kleuren aan het Black Minnow assortiment toegevoegd, deze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Fauna Hengelsport. http://www.hengelsportfauna.nl/


Nieuwe Kleuren Black Minnow Combo's

De Fiiish Black Minnow Combo's bestaan uit het volledige 'Fiiish Systeem' en zijn meteen klaar voor gebruik.  Bekijk ze hier..


Nieuwe kleuren Black Minnow Body's

De Black Minnow Body's zijn bijzonder zacht en voorzien van een sublieme actie. Bekijk de nieuwe kleuren hier.. 


Pre-order de exlusieve uitgave van de Black Minnow Combo

De Fiiish Black Minnow Electric Blue Combo is een exclusieve uitgave, die speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt. De eerste levering van deze exclusieve kleur wordt begin mei verwacht.  Pre-order bij Fauna Hengelsport alvast een exemplaar en ben één van eerste die met deze exclusieve kleur aan de slag kan!


Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook en Instagram!    

Fauna Hengelsport

Oeverkruid 20

4941 VV Raamsdonksveer

tel: +31 (0) 162 – 51 33 08
info@hengelsportfauna.nl


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -