Nieuwe hoofdsponsor Roofbleicompetitie

Nieuwe hoofdsponsor Roofbleicompetitie

Via Total Fishing kunt u meedoen aan de jaarlijkse roofbleicompetitie.
De sportvisser die aantoonbaar (dat wil zeggen foto met meetlint) de grootste roofblei vangt, wint een schitterende originele roofbleihengel met speciaal roofbleikunstaas, waaronder de onvolprezen ASP spinners, Arukushads etc. gesponsord door de firma Spro. Ook is er kunstaas te winnen voor de inzender met de mooiste of leukste Roofbleifoto!

Daarnaast bestaat er nóg een kans om iets heel speciaals te winnen en dat is een geweldig mooie prijs voor de visser die aantoonbaar in Nederland de eerste roofblei van 90 cm of groter vangt. Voor deze inzender ligt er een volledig verzorgde visreis naar Noorwegen op de plank! In verband met het stoppen van de reisactiviteiten door Scanpartners, wordt deze reis vanaf nu  gesponsord door P&S visreizen! 


P & S  bestaat dit jaar maar liefst 15 jaar, en komt binnenkort trouwens ook met schitterende snoekreizen naar Noorwegen en is al jarenlang één van de toonaangevende en meest betrouwbare in visreizen gespecialiseerde reisburo’s. 

Spro blijft sponsor van een kleding- en hengel-molen-kunstaas pakket voor de eerste visser die een roofblei van 90 cm of groter vangt. Daarnaast doen alle roofblei-inzendingen die worden ingestuurd voor de rubriek vangstberichten, automatisch mee aan de roofbleicompetitie! Morgen volgt de uitslag van de roofbleicompetitie 2006/2007!

 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Roofblei nu ook in Noord Friesland gevangen!
Total Fishing Import -
image description
Roofblei: de hydrodynamische Oostblokker
Total Fishing Import -
image description
Op zoek naar Roofblei….
Total Fishing Import -