Nieuwe Honda BF2.3 buitenboordmotor

Nieuwe Honda BF2.3 buitenboordmotor

Honda en Bouwmeester Watersport introduceren de nieuwe Honda BF2.3. Honda is pionier op 4-takt motorgebied, als sinds 1964 bouwt Honda 4-takt buitenboordmotoren.

De Honda BF2 dateert van 1985, in 1999 kwam de opvolger de Honda BF2.3 en nu in 2013 heeft het ontwerpteam van Honda een geheel nieuwe Honda BF2.3 ontwikkeld. Bouwmeester Watersport uit Hardinxveld-Giessendam is inmiddels ruim 30 jaar de Honda dealer voor Nederland. Bouwmeester Watersport is een (h)echt familiebedrijf met extreem veel ervaring in (Honda) buitenboordmotoren.

De gehele lijn Honda buitenboordmotoren is bij Bouwmeester te koop. Bouwmeester heeft door de fabriek geschoolde monteurs, hebben alle speciale gereedschappen, service literatuur en alle onderdelen voorhanden om haar klanten de ultieme Honda beleving te geven.


De Nieuwe Honda BF2.3 valt direct op door z’n uiterlijk, dit uiterlijk is in lijn met alle andere Honda buitenboordmotoren. Nieuwe kleurstelling, nieuwe bestickering, de nieuwe Honda BF2.3 is helemaal vernieuwd, aerodynamisch en strak. “Een stukje meesterwerk van Honda” aldus Lenard Bouwmeester.

Onder dit nieuwe uiterlijk schuilt een verbeterde motor, nog zuiniger en schoner dan de vorige generatie. Daarmee voldoet de Honda BF2.3 aan de strengste milieueisen. Met de nieuwe Honda BF2.3 wordt varen echt beleven. “De Honda BF2.3 is een krachtige, betrouwbare en benzinezuinige krachtbron”.

De Honda BF2.3 heeft een motor welke gebaseerd is op de Honda GX-motoren (welke we kennen uit de professionele stationaire motoren, generatoren, waterpompen e.d.), en daardoor is de motor net zo hufterproof als de GX-motoren. De motor, met bovenliggende kleppen, draait netjes en start altijd direct. De motor is zeer betrouwbaar, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

De Honda BF2.3 is nog steeds de lichtste motor in de 2 – 2,5 pk klasse. De motor is voorzien van handige draaggrepen. De nieuwe Honda BF2.3 heeft een 12% grotere benzinetank dan de vorige generatie. De nieuwe Honda BF2.3 wordt komende zomer verwacht in de showroom.

Bouwmeester Watersport is gevestigd aan de Binnendams 40 te Hardinxveld-Giessendam, tel. 0184-615178, www.bouwmeesterwatersport.nl
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -