Nieuwe groepsreizen 2013

Reisinformatie verzorgd door Visreis.nl

Nieuwe groepsreizen 2013

Nu dat het einde van het jaar in zicht komt worden de eerste plannen voor nieuwe visreizen in 2013 al weer gemaakt. Veelal zijn het kleinere groepen die gezamenlijk op reis gaan en op die manier hun geliefde visserij kunnen beoefenen ergens op een mooie locatie en bij voorkeur niet te dicht bij huis.

Maar er zijn ook een hoop vissers die niet even makkelijk een eigen groep medevissers op de been kunnen brengen. Dan wordt het lastig en vaak ook kostbaar om zelf iets te regelen om toch een mooie visreis te boeken naar een buitenlandse locatie. Voor beide groepen zijn er in het komende jaar echter weer twee nieuwe en bijzondere groepsreizen:

De Savage Gear Halibut Challenge 2013
Na de eerste, succesvolle editie eerder dit jaar, waarbij er in een week tijd 106 heilbotten zijn gevangen, is er besloten om volgend jaar deze uitdagende reis opnieuw te organiseren. Er zijn in totaal 40 plaatsen en inschrijving staat dus vrij voor individuen en groepen. De reis vindt plaats van 27 augustus t/m 4 september 2013.

In Havoysund is het mogelijk om gericht op heilbot te vissen. Geen makkelijke visserij, maar wel zeer uitdagend en belonend. Voor deze reis worden er maximaal 4 personen in een boot en woning ingepland. Tevens is er een prachtig startpakket van Savage Gear inbegrepen in deze reis met 300 meter dyneema Adrenaline HD van 23 kilo, 2 verschillende soorten Cutbait Herring Shads en een Savage Gear vispet.

Samen met de persoonlijke begeleiding van VISREIS.NL zijn dit de juiste voorwaarden voor een geslaagde visreis. De eerste inschrijvingen zijn overigens al binnen.

  • Kijk hier voor de informatie en de digitale brochure.
  • Klik hier voor de foto's van dit prachtige evenement.
  • Hieronder een filmverslag:

Het Wout Van Leeuwen Noord-Noorwegen-Festival 2013, 70° Noorderbreedte
Ook van deze reis is in juni 2012 de eerste editie georganiseerd. Hiervoor is deze groep onder persoonlijke begeleiding van Sjaak IJdo van Wout Van Leeuwen en Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl afgereisd naar Farsund in Zuid Noorwegen. De week was supergezellig en er is veel vis en veel soorten gevangen.

De groep had de smaak heel snel te pakken en de wens om nu eens op zoek naar de grote exemplaren te gaan wordt middels deze tweede editie dan ook concreet ingevuld. Van het ene uiterste in Zuid-Noorwegen gaat de reis nu naar het andere uiterste in Noord-Noorwegen, Repvag! Op 80 kilometer van de Noordkaap kun je niet veel hoger.

En hoe noordelijker je komt, hoe meer en hoe groter de vis! Gloednieuwe dieselboten, gezellige mensen en 24 uur zon per dag… Wat wil je nog meer? 

Van 12 t/m 19 juni 2013 gaan we naar het hoge Noorden van Noorwegen en wil jij deze reis meemaken en je persoonlijke record scherper stellen? Wees er snel bij want er zijn slechts 22 plaatsen beschikbaar. Daarvan zijn de eerste 8 ook al concreet vastgelegd.

  • Kijk hier voor de informatie en de digitale brochure.
  • Hieronder een filmverslag:

Voor beide reizen geldt VOL = VOL! En mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl via 0628-308345 of info@visreis.nl.

Tip: Kom eens langs op een van de zaterdagen dat Visreis.nl bij Wout van Leeuwen in Vlaardingen aanwezig is. Ook is Visreis.nl op de Hengelsport- & Visbotenbeurs 2012 in Utrecht aanwezig. 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -