Nieuwe generatie Black Viper feederhengels van Browning

Persbericht Zebco

Nieuwe generatie Black Viper feederhengels van Browning  

De Black Viper hengels zijn de meest succesvolle feederhengels van Browning in de geschiedenis van de firma. Toen ze werden geïntroduceerd, vervingen ze de normaal gesproken veel strakkere modellen en boden daarmee een ongeëvenaarde performance voor de sportvisser.

Zelfs met minder kracht werd het werpen van grote afstanden bijna kinderspel. Geen wonder dat deze 'gifslangen' tot de essentiële onderdelen van de uitrusting van talloze serieuze feedervissers is gaan behoren.



Nu wordt er een nieuwe generatie van deze hengels op de markt gebracht. Browning introduceert de Black Viper 2 series aan hengels dit voorjaar, hengels met zelfs nog dunnere, snellere blanks.


Om extra kracht te genereren zijn de blanks voorzien van een extra carbon dwarswikkeling, een wikkeling die ook voor de sportvisser zichtbaar is.

De geleideogen zijn speciaal aangepast aan het gebruik van gevlochten lijnen, lijnen die steeds meer gebruikt worden in het moderne feedervissen.

De feedervisser kan kiezen uit zes verschillende modellen, waaronder een versie van 3,60 meter met een werpvermogen van 80 gram, twee 3,90 meter lange modellen met werpvermogens van 100 en 140 gram, twee 4,20 meter modellen met werpvermogens van 120 en 160 gram plus een 'riviermonster' met een lengte van 4,50 meter en een werpvermogen van 250 gram.

Het beste nieuws voor de sportvisser is dat de prijzen op hetzelfde peil zijn gebleven als de voorgaande serie, waardoor je betere prestaties krijgt voor hetzelfde geld. Zebco Europe zal de hengels vanaf eind maart uit gaan leveren aan de hengelsportzaken die dealer zijn van dit merk.



Website: www.zebco-europe.com.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -