Nieuwe Fox Brochure gelanceerd !

Nieuwe Fox Brochure gelanceerd

De 2009 Fox International Brochure is gelanceerd, volgepakt met de nieuwste materialen die de karperwereld zullen gaan veroveren.

De 212 pagina’s dikke brochure bevat niet minder dan 180 nieuwe producten, wat wederom de toewijding van ons bedrijf bevestigt om de meest innovatieve nieuwe materialen te ontwikkelen die karpervissers helpen meer te vangen


Producten die je kunt verwachten zijn de veelbesproken nieuwe Micron N Series beetverklikkers, Stratos 12000E Graphite molens, twee verbazingwekkende nieuwe Hanger concepten, bagage, rodpods, kleding en nog veel meer.Steve Cole, Fox International media and publicity manager zei: “De 2009 Fox Brochure focust op de technische details die Fox producten zo bijzonder maken.



De nieuwe N Series beetverklikkers zijn het perfecte voorbeeld van een product dat zó vol zit met nieuwe technologie, dat we wel verplicht waren om er meer ruimte voor in de brochure te reserveren om karpervissers ervan te overtuigen dat dit echt de beste alarmen zijn die ooit zijn geproduceerd!”

De 2009 Fox brochure bevat echter geen accessoires. In plaats daarvan werkt Fox International momenteel aan een Accessoire Gids in A5 formaat die niet alleen laat zien welke nieuwe accessoires worden gelanceerd, maar tevens de beste tips en rigs toont die je helpen bij je visserij.

Deze staat gepland om te worden gelanceerd in april en zal via Fox dealers verkrijgbaar zijn.
De Fox Brochure zal gratis verkrijgbaar zijn bij vooraanstaande Fox dealers in heel Europa. Hij kan tevens worden gedownload van de Fox website: www.foxint.com