image description

Nieuwe Compact Session Table en Caps van Avid Carp

De Compact Session Table beschikt over een uniek concertina frame ontwerp, wat het mogelijk maakt om het geheel binnen enkele seconden op te bouwen en weer op te ruimen.

Het is perfect te gebruiken voor de lange sessies op het Europese vasteland en het kan daarbij gebruikt worden in de bivvy, het Screen House of zelfs buiten.
 
De bovenkant van de tafel is vervaardigd van stevig 600 denier materiaal, met een coating die er voor zorgt dat de stof snel schoon te maken is wanneer je er voedsel of vloeistoffen op zou knoeien.
 

De tafel is de juiste keuze voor het eten langs de waterkant, voor wanneer je met wat vismaten samen gaat zitten ‘s avonds of gewoon om de zaken op orde te houden tijdens een sessie.
 

De tafel wordt geleverd met een stang die onder het tafelblad geplaatst wordt, zodat je er zeker van kunt zijn dat het werkoppervlak strak blijft staan tijdens het gebruik. Door het superlichte en supercompacte ontwerp neemt de Compact Session Table geen ruimte in je auto of bestelwagen in.
 
Afmetingen geopend: 63 x 72 x 72 cm (hoogte, breedte, lengte), gesloten: 15 x 40 x 70 cm. Gewicht: 3,8 kilogram, materiaal 100% polyester. Adviesprijs € 49,95.
 

Nieuwe vispetten van Avid Carp

Avid Carp komt met twee nieuwe baseball petten voor de karpervisser.
 
De Ripstop Black Cap en Ripstop Brown Cap hebben een adviesprijs van € 12,95.
 
Website: www.avidcarp.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
VisTD - Carolina Rig 2.0
Willem Moorman -
image description
Bled, Sloveniƫ; een water waar je van droomt! (3)
rudy.van.duijnhoven -