Nieuwe bestemming Papua Nieuw Guinea.

Persbericht PML travel

Papua Nieuw Guinea nieuwe bestemming PML-Travel

Naast de bekende snoek bestemmingen naar Scandinavië heeft PML Travel nu ook een zoutwater bestemming in het pakket opgenomen. Deze bestemming is in Papua Nieuw Guinea.

Deze reis bestaat uit 2 delen. In het eerste deel zal er gevist worden op de rivier die uitmondt op de zee. Op deze rivier kan er gevist worden op de Papuan Black Bass. Deze Papuan Black Bass is een vechter van de bovenste plank. De vissen op deze rivier bereiken een gemiddeld gewicht van tussen de 5 en 10 kg. Ook worden er vissen gevangen van wel 20kg. Naast de Papuan Black Bass maakt u ook hier kans op grote Baramundi.


Het tweede gedeelte van deze trip vindt plaatst op de zee.

Nu kunt u hier vissen met bijvoorbeeld Poppers en grote pluggen. Daar dit water vrijwel maagdelijk is, is het vissen hier bijzonder spectaculair. U hebt hier geen last van dressuur of hengeldruk waardoor vele vissoorten op een dag geen uitzondering zijn. Tijdens het verkennen van deze locatie werden er meerdere GT (Giant Trevally) gevangen van boven de 50 kg. Ook Spanish Mackerel en Barracuda van rond de 1.50 meter werden er gevangen.


Deze bestemming is uitvoerig getest door PML Travel.

Indien u deze reis wilt gaan maken krijgt u een uitgebreide voorlichting over deze bestemming t.a.v. de reis, bestemming, vismethodes, hengelsportuitrusting, etc. U zult dus goed voorbereid op reis gaan. Advies op maat zoals u gewent bent van PML Travel.



Voor meer informatie over deze bestemming. www.pml-travel.com

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -