Nieuwe bestemming in opkomst,  Sri Lanka

Persbericht Tight Lines Visreizen

Nieuwe bestemming in opkomst,  Sri Lanka 

De populariteit van vistechnieken als jigging & popperen wint de laatste jaren snel terrein. Wanneer dit dan ook nog eens kan plaatsvinden op een locatie die eigenlijk nog maar sinds kortgeleden ontgonnen wordt, dan is het natuurlijk helemaal ‘kaasie’.

De vangsten van het afgelopen seizoen waren zeer veelbelovend te noemen; niet alleen qua gewichten, maar ook de aantallen. Wij voorspellen nu al een grote toekomst voor deze bestemming.

Kirindi & Trincomalee zijn de plekken waar afhankelijk van het seizoen wordt gevist op monster GT, hondstandtonijn, grouper, snapper, jack-soorten, geelvintonijn, maar ook stand-up vissen op diverse soorten billfish.



Maar ook de roofvissers komen hier vol aan hun trekken; Lake Bolgoda nabij Colombo biedt mogelijkheden voor barramundi, mangrove jack, ladyfish, mesvis, ox-eye tarpon, tilapia e.v.a.



Kortom, een bestemming die meer dan de moeite waard is eens in de schijnwerpers te zetten. Vandaar dat Tight Lines Visreizen over deze bestemming een speciale info meeting organiseert:

Datum: 6 december a.s. om 11.00 uur.


Locatie: Hengelsport Ahoy, Dordtselaan 130 te Rotterdam-Zuid

I.v.m. de beperkte ruimte, graag vooraf een berichtje over uw komst en het aantal personen


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -